horoszkóp

David Hasselhoff válik

2006.01.13. 14:01
Pamela Bach és David Hasselhoff beadta a válókeresetet, Michael Knight szexi megtestesítője nemsokára újra szabad lesz.

A Baywatch jótestű Mitch Buchannonje már öregszik ugyan, de még mindig hódítja a női szíveket. Most elválik a feleségétől, hogy teret adhasson a többi epekedő nő számára.

Sokáig tartott

#alt#
David és Pamela Hasselhoff

Hasselhoff tizenhat éven keresztül a gyönyörű nevű Pamela Bach-hal osztotta meg hálószobáját, és élete megannyi apró örömét, bánatát. Judy Katz, Hasselhoff szóvivője a Reuters-szel közölte, hogy a házaspár közös megegyezéssel, jó hangulatban válik szét. 1989-ben házasodtak össze, a most ötvenhárom éves Hasselhoff akkor élte fénykorát, a negyvenkét éves elvált feleség pedig akkor még csak huszonöt éves volt. Bach második felesége volt Hasselhoffnak, maga is színészkedik, egyszer egy férje által finanszírozott sorozatban is szerepelt.

Két tinédzser korú lányuk van, de arról a sajtó nem közölt részleteket, hogy kinél lesznek elhelyezve.

Életmű

Hasselhoff egyébként azért nagy hős, mert előnyére tudta fordítani azt, hogy ő kifejezetten egy antipatikus alak. Mégsem lehet nem szeretni. 1989-2000-ig szerepelt a Baywatchban, és hozzánk a kilencvenes években jutott el a Knight Rider sorozat, melyben egy Pontiac Trans Am típusú sportkocsival kalandozva hódította női szíveket, minden részben másikat.

A németek által istenként tisztelt David Hasselhoff pályájának nem kevésbé kiemelkedő szegmense a popkarrierje, ami igazán napjainkban kezd értelmet nyerni, mert már annyira vicces. Hasselhoffról legutóbb azt írták, hogy a Knight Rider újabb moziváltozatán dolgozik, illetve hogy őszerinte ő részt vett a berlini fal ledöntésében, mert akkora hatással volt az egybegyűltekre, amikor a Brandenburgi Kapunál előadta a "Looking for Freedom" című dalát 1989-ben. 2004-ben pedig elvonókúrát tett neki kötelezővé egy bírósági döntés, miután elkapták ittas vezetésért.