horoszkóp

David Hasselhoff musicalszínésznek áll

2004.07.07. 09:35
David Hasselhoff, a Baywatch Mitch Buchannonje szerepelni fog a Chicago című zenés-táncos darabban az egyik londoni színházban.
A médiatörténeti eseményt hétfőn jelentették be az előadás producerei - adta hírül az AP hírügynökség.

Őstehetség

Az 51 éves Michael Knight a Chicago musicalben az áskálódó Billy Flynn szerepét fogja alakítani, amelyet a Catherine Zeta Jones és Renee Zellweger nevével is fémjelzett mozifilmben Richard Gere alakított. A londoni West End színháznegyedben a darabot lassan hét éve játsszák óriási sikerrel. Hasselhoffot július 16-tól kezdődően hatvan előadásra szerződtették az Adelphi Színházba.

Hasselhoff még soha nem lépett fel Angliában, ám musicalszínészként már vannak tapasztalatai: 2001-ben debütált a Broadwayn a Jekyll és Hyde című musicalben.

Nem a pénzért csinálja

"Ez nem a pénzről szól, hanem arról, hogy megyek a szívem után, próbára teszem önmagamat, és jól elszórakozom közben" - nyilatkozta David. "Billy pontosan olyan, mint az összes ügyvéd, akit eddig ismertem: rendkívül bájos, amíg be nem nyújtja a zsíros számlát" - folytatta Hasselhoff, aki a Baywatch jogdíjaiból szerezte vagyonának nagy részét. Nem csoda, hiszen a sorozatot fénykorában világszerte több mint egymilliárd ember nézte hetente.

Hassle the Hoff

A nemrég a hálón az Ananova vicces hírei közül szárnyra kapott hírek - miszerint David Hasselhoff Hassel the Hoff néven rapalbumot ad ki Ice-T közreműködésével - sajnos hamisnak bizonyultak. Pedig Davidből bármit kinéztünk volna miután tudományosan bebizonyították, hogy valójában ő az Antikrisztus, és akkor popkarrierjéről ne is beszéljünk!