horoszkóp

Dévényi Tibor alázza Kiszel Tündét

hh
2005.09.22. 16:55
Két igazi televíziós titán műbalhéjának lehetünk tanúi. Kiszel Tünde azt állítja, Dévényi Tibor kikezdett vele. Tibi bácsi azt mondja, akkor se kellene neki, ha ő lenne az egyetlen nő a világon. Az egyik kamerafüggő nekiugrik a másik kamerafüggőnek, természetesen mindezt a kamerák előtt.

Kiszel Tündét és Dévényi Tibort a TV2 nevű kereskedelmi csatorna volt olyan kedves összehozni a csütörtöktől hetente vetített Vásott kölykök című műsorában, amiben öt híresség gyerekeket nevel egy táborban. Az összeeresztés annyira jól sikerült, hogy a két tévés veterán azóta is egymást szapulja.

A csúnya Tibi bácsi fogdosta

Kiszel Tünde szerint már évekkel ezelőtt kezdődött a kettőjük története. "Még régen," - meséli Tünde - "amikor az MTV1-en dolgoztam, nagyon tetszettem neki, és akkor is bepróbálkozott nálam. Most újra találkoztunk a horányi gyerektáborban, ahol a Vásott kölyköket forgattuk, és megint célozgatott arra, hogy tetszem neki. Próbált nyúlkálni, meg nyomta a csajozós szövegeket, és be akart jönni a szobámba, de eleinte azt hittem, hogy viccel. Aztán rájöttem, ennek a fele se tréfa!" - meséli megpróbáltatásait az önmaga által még ma is kívánatosnak tartott Kiszel Tünde.

Már öt éve házasságban él, és van egy négyéves gyerekük, Donatella, de mint elmondta, nem csak azért kosarazta ki Dévényit, mert hűséges típus.

"Modern szóval mondva" - idézzük Kiszel Tünde szavait - "nekem nem jön be a Dévényi. Nem tetszik, szerintem nem néz ki jól. Muszáj volt kikosaraznom, és megsértődhetett rám, amiért nem kellett nekem. Ennek az lett az eredménye, hogy cikizni kezdett, beszólt, és a műsorban is fogják látni, hogy milyen csúnyán viselkedett velem. A Blikkben még azzal is meggyanúsított, hogy kamerafüggő vagyok. Nem is én vagyok a kamerafüggő, hanem ő!"

A többiek rendesek voltak

A harmincöt éves Kiszel Tünde a műsorban szereplő többi férfi részéről nem tapasztalt Dévényiéhez hasonló bánásmódot. "A Dévényi ugye hátba támadt, de a Növényi Norbi rendes volt. A Levi (Harsányi Levente) hozta a formáját, viccelődött, és Csernussal alapvetően nem értettünk egyet a gyermekneveléssel kapcsolatos elvekben, de neki nincs gyereke, nekem meg van" - mondta el Kiszel Tünde szereplőtársairól. Hozzátette, biztos benne, hogy ha megkérdezem Dévényi Tibort, akkor ő le fogja tagadni, hogy nyomult volna rá, és tényleg tagadta.

Dévényi elhatárolódik

"Egyszerűen mindig az ellenkezője igaz annak, amit Kiszel Tünde mond" - kezdte a magyarázatot a mosolygós hangú Tibi bácsi. "Én békésen élek a családommal, hát el tudja képzelni, hogy ilyet csinálok?" - kérdi ellentmondást nem tűrően. "Amúgy az egésznek az alapja az, hogy rendkívül idegesít Kiszel Tünde személye és a médiában betöltött szerepe is. El tudja képzelni, hogy járnék vele? Ez egy vicc."

Arra a kérdésre, hogy miért kellett Kiszel Tündével csúnyán viselkedni, azt válaszolta: Kiszel olyan magas labdákat dobott fel a hülyeségével állandóan, hogy nem tudta figyelmen hagyni őket, ezért muszáj volt, úgymond, aláznia. A végén azért hozzátette, hogy ő, Dévényi Tibor, mindennek ellenére nem haragszik Kiszel Tündére, de akkor se akarna vele összejönni, ha ő lenne az utolsó nő a Földön. "A Tünde gyerekes módon azzal próbál védekezni, hogy én azért bántom mert szeretem. Hát nem" - zárta mondandóját Dévényi Tibor.

Nincs igazság

Ebben az ügyben két igazság van, de a teljes igazságot valószínűleg sosem fogjuk megtudni. Megértjük, hogy Dévényi Tibornak nem jön be Kiszel Tünde, de azt is éppígy megértjük, hogy Donatella anyukájának nem álmai férfija a Három kívánság műsorvezetője. Kapcsolatügyi szakértőnk szerint előfordul, hogy az elnyomott szexuális vonzalom átcsap gyűlöletbe, ám még valószínűbb, hogy csupán a TV2 próbálja ezzel a látszatbalhéval népszerűsíteni a ma este induló műsort. Egyébként benne lesz Torres Dani is.