horoszkóp

Isaac Hayes betegre dolgozta magát

2006.01.18. 16:29
A Chef hangját kimerültség miatt kedden vitték be egy memphisi kórházba.

Isaac Hayes kollégája, David Porter elmondta, hogy Hayes "túldolgozta" magát, ezért kellett kezelésbe venni. "Atlantic Cityben lépett fel, aztán Washington D.C. környékén, és pár napja meg Mississippiben. Egész egyszerűen agyondolgozta magát" - mondta el Porter, akivel sok közös számot írt már Hayes.

Hová tűnt Chef?

A 64 éves Hayes valóban sokat dolgozhatott, bár egy ideje már nem hallhattuk hangját a South Parkban, ahol az iskolai menza főszakácsát, Chefet szinkronizálta. A South Park készítői korábban egy online interjúban azt mondták, hogy nem volt semmi különösebb oka, hogy az utolsó szériában nem láthattuk Chefet, és hogy majd később még feltűnik.

Isaac Hayest kedden vitték be az egészségügyi intézetbe, de azóta Porter tájékoztatta a hírügynökségeket, hogy az énekes már jobban van. A soulénekes ügynöke nem reagált a sajtó megkeresésére, ezért részleteket tőlük nem lehet tudni.

Soul man

A most hatvanhárom éves Hayes a Shaft című amerikai sorozat főcímdalával ("Theme From Shaft") lett híres 1971-ben, ez akkor a slágerlisták első helyére került. A Shaft zenéjéért még Oscart is kapott. A hatvanas években olyan slágerei voltak mint a "Soul Man" vagy a "Hold On, I'm Coming", a Dr. Doolittle 2-ben pedig egy oposszumnak volt a hangja.