horoszkóp

Bácsfi hírnevének örült a Millenárisban

2004.09.15. 11:22
Szombaton délután ingyenes szelebriti-kavalkád volt a Millenáris Parkban, írja névtelenséget kérő olvasónk. Látható volt Pálfi "Hukkle" Gyuri és párja, amint babakocsiban tolták gyermeküket a kezdődő népzenei előadásra, Peterfy "Amorfördög" Bori napszemüvegben és barátnője napszemüveg nélkül, de az igazi Celeb-pontot Bácsfi "Magyarjövő" Diana viszi el.

Bácsfi az elmúlt hét médianyilatkozataiban tőle megszokott zöld színű inget viselte, fittyet hányva időjárásra- divatra-higiénés szokásokra (egy hete ugyanabban az ingben??) valamint testhez feszülő harci nadrágot.

Vele volt egy hímnemű harcostársa is, Ő azúrzöld (van ilyen?) piképólót hordott. Együtt lapozgatták egy padon ülve a friss Népszavát, és amint a feljelentőnk felé szűrődő mondatfoszlányokból kitűnt, együtt örültek a tizenöt perc hírnevüknek. Bácsfi az újságlapozást és eszmefuttatásait a tőle megszokott erőteljes gesztikulációkkal kísérte.

Hazafelé úton feljelentőnk látta Friderikusz Sándort is egy középkorú hölgy társaságában, a Szent István körúton sétálva, napszemüvegben, de mint írja, Diana után Sanyink csak a futottak még kategóriába fért bele.