Névtelenséget kérő feljelentőnk arról tudósít, hogy sztárparádé volt múlt pénteken a NYC-BUD Malév-járaton; a gép minden utasa, illetve később a rájuk várók a 2A terminálon abban a hihetetlen szerencsében részesültek, hogy Ganxta Zoltán és a komplett Kartell kevéssé változatos szitkozódását halhatták szinte a teljes nettó repülési idő alatt. A gépen utazott Azurák Csaba is, valamint Szűcs Judit lányostul, aki mindenkinek bemutatkozott - jól tette, véli feljelentőnk, aki máskülönben nem ismerte volna fel az énekesnőt.

Zana Zoltán magyar állampolgár (és a többi Kartell-tag is) szokásos megjelenési formáját hozta, amivel nagyjából őrületbe kergette az amerikai biztonságiakat, mivel a testén elhelyezett 4345 piercing következetesen megszólaltatta a pittyogó izét, de végül, némi tortúra után mindenkit hazaengedtek.

A New York-i repülőtéren a gép indulására várók megtapasztalhatták, ahogy Gáspár Győző nekiállt meghódítani az Amerikai Egyesült Államokat. Ezt azzal kezdte, hogy mihelyst leért a csápról, az üvegfal túloldalán órák óta a gépükre váróknak elkezdett integetni, meg próbált valamit mondani is, vélhetően azonban ez volt az utolsó olyan momentuma USA-beli tartózkodásának, amikor élő ember ráismert, írja olvasónk.