Moncsicsigyűlölő olvasónk pompás feljelentéssel szolgált, ám azzal fenyegetőzik, hogy ha megnyerné a gyerekkora óta utált "pofazacskós majmot", ugyanúgy elásná, ahogy annak idején "a német rokonoktól kapott rémet". Pedig nagyon jó munkát végzett, amikor a Viva tévécsatorna Kristóf nevű műsorvezetőjét figyelte meg, amint a megtévesztően manókülsejű VJ testalkatát meghazudtova "szó szerint körbezabálta" a Westend kajaudvarát. Megfigyelőnk és szintén moncsicsi-elásó unokahúga nem tudták végig nyomonkövetni a gasztronómiai ámokfutást, de miután észlelték, amint Kristóf betolt egy Big Mac menüt, majd máshol még egy pizzát is elmajszolt, figyelni kezdték. Kristóf anyagcseréje valószínűleg egy tasmán ördögével vetekszik, mivel ezek után még megevett egy hatalmas adag fagyit, egy amerikai hotdogot, egy mákosgubát vaniliaöntettel, majd jött a vezércsel: elvitelre vett valamiket a török étteremből is, ám a becsomagoltatással nem verte át megfigyelőinket, akik látták, hogy "AZT IS HELYBEN ETTE MEG!".
Kristóf mindehhez hatalmas napszemüveget, háromnegyedes farmert, "olyan lábujközöttis müanyagpapucsot", fekete garbót, és "Paris Hiltonos-kamionos baseball sapkát" viselt, amit később levett, "talán mert zavarta az evésben".
A műsorvezetőt mindeközben egy csapat tizenéves rajongó is kiszúrta, akik odamentek hozzá aláírásokat kérni, de feljelentőink szerint "bár csevegett velük, szemmel láthatóan alig várta, hogy tovább tömhesse a fejét". Amikor a műsorvezető észrevette, hogy észrevették, sietve távozott. Reméljük, otthon tele hűtőszekrény várta.