horoszkóp

Orbán Viktor benzinkúton kávézik

2005.11.21. 12:03
"Munkám során elég sokat jövök-megyek mindenfelé az országban. Így volt ez szombat este is" - kezd szép bevezetővel feljelentőnk. "Kb. 19.30-kor egy Budaörsi - most hirtelen meg nem mondom melyik - benzinkúton tankoltam Budapestről kifelé menet. A benzinkút kávézójában megpillantottam Orbán Viktort volt miniszterelnököt amint a pult mellett üldögélve édes kettesben éppen feleségével kávézott. (Olvasónk ide egy smiley-t biggyesztett, nyilván mert örült az idilli képnek.) Orbán Viktor elegáns öltönyben és hosszú sötét szövet kabátban ült és rövid presszókávét ivott. Felesége mellette elegáns kosztümben szintén kávét fogyasztott. Beszélgettek, elég vidámnak tűntek.

Körülöttük senki sem lézengett, testőröket, vagy hasonlókat nem észlelt a megfigyelő. A benzinkút melletti parkolóban egy elsötétített üvegű Mercedes kisbusz parkolt, vélhetőleg őket várta.

"Engem meglepett, hogy nem látványosan, nagy stábbal, testőrök gyűrűjében, trindi-trendi kávézóban, hanem amolyan köznapi, meghitt emberi módon egy benzinkúton kávézgat egy ilyen híres személyiség" (Még egy boldog smiley.), írta feljelentőnk, majd így zárta közleményét: "Remélem nem hiszitek, hogy valami fortélyos, rafkó Fideszes kampányfőnök vagyok háhhhá."