Olyankor tudjuk, hogy Önök jobbára az igazat írják nekünk, ha két független levélíró ugyanarról a jelenségről számol be. Például Majka piacozási szokásai kapcsán. Először egy novemberi esetre hívták fel figyelmünket:

"Kb. egy hónappal ezelőtt a Fáy utcai piacon nagy hangoskodásra lettünk figyelmesek: Majka és párja vásárolgattak. Majka kiabálva alkudozott egy hamisítvány Dolce & Gabbana alsónadrágra. A sors fintora, hogy nem sokkal később újra láttam őket: egy D&G divatbemutatón, ezek után nem biztos, hogy eredeti D&G cuccokban" - írja Feljelentő 1., majd pár nappal később egy másik, aki goa-rajongó:
"Majka és barátnője a Fáy utcai kínai piacon sétálgattak a karácsonyi nyüzsgésben, ruhát válogattak, meg mindenféle hülyeségeket, amikor is beugrott a kép, amint valamelyik műsor végén kiírják, hogy Majoros Pétert az AVIREX öltöztette ... nagyon sajnáltam, hogy nem volt nálam fényképezőgép" - írja Feljelentő 2., akinek kommentárjából kitűnik, hogy a goások milyen szivárványlelkű, jóhiszemű emberek.