"Február 14-én Valentin-napi vacsorát tartottunk párommal a Bouchon Cafe nevű, általunk gasztronómiailag rendkívül nagyra értékelt étteremben. Éppen az előételt fogyasztottuk, amikor a mellettünk lévő asztalhoz egy piros baseball sapkát viselő, jól megtermett fiatalember telepedett le, akiben - a sapka levételét követően - az ünnepelt színészóriást, Csányi Sándort ismertem fel. Néhány diszkrét oldalpillantást vetve hölgytársaságára, megnyugodva láttam, hogy az álompár kapcsolata továbbra is felhőtlen, hiszen a Barátok közt ex-Tildája helyezkedett el vele szemben.

Sándor piros pólóban és farmerban volt, és meg kellett állapítanom, hogy az orra a valóságban még horgasabb, mint a filmjeiben, és nagy, bánatos (ún. „boci” típusú) szemei vannak. Tilda a valóságban alacsonyabb, mint gondoltam, nem tűnik többnek 16 évesnél és nagyon bűbájos jelenségnek tűnt.

Csányi mintegy két órás ottlétünk alatt csupán sörözött (talán négy korsóval), illetve a minden vendégnek kihozott pirítóst eszegette, míg Tilda mérsékelten bort fogyasztott, és - ha jól láttam - valamilyen vega kaját evett, de nem tudott vele megbirkózni. Mindketten nagyon szerényen, sztárallűrök nélkül viselkedtek, de így is elnyerték a személyzet kiemelt figyelmét. Sándor ugyanis erőset szívott, Tildának azonban ez talán túl erős volt, így cigarettát is rendelt volna, az étterem viszont dohányterméket nem árusít, ezért az egyik felszolgáló kiugrott egy doboz lightért a sarki trafikba, és asztaluknál szervírozta" - jelentette T.