Újabb szigeti infók, kezdjük Alpinestarral: "a Tereskova koncertről kifelé jövet lettem figyelmes Horn Gábor SZDSZ-es politikusra, aki egy hasonló korú férfival volt és gondolom a tömeggel és Nagy Krisztával együtt üvöltötte a koncerten, hogy "illatos a pinám, ez születési hibám." Csákányi Esztert az Afrika Falu körül láttam bóklászni, gondolom a Krétakör koncertre készült, ahol ismét előadta a nagyszerű Belga számot, az Ovi rappet. Soma éjjel fél 2 körül tűnt fel a Wan2 sátor előtti kocsmánál, ahol fiatal srácokkal beszélgetett/iszogatott/cigizett kb. egy órát, majd a Mambó Number5 című számra aztán hirtelen táncra perdült. Meglepően jól mozog és nem is olyan nagydarab, mint ahogyan a tévéből gondolhatnánk. Nem sokkal később a nagyszínpaddal szembeni présházban is feltűnt, sokak örömére, többen közös fotót is kértek és kaptak tőle."

"A barátnőmmel vasárnap a Szigeten a Magna Cum Laude koncerten a közönség soraiban felfedeztük az IHM egyik tagját, Sípos Tamást, amint a barátőjével hallgatták a koncertet, igen szerelmesen összebújva. Úgy látszott, ők is nagyon szeretik az együttest, mert együtt énekelték a számokat velük" - jelentette Baba.

"Hétfőn a Szigeten az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Papp Feri és az egyik Sipos egy szőke, hosszú hajú lánnyal érkezett a Tankcsapda koncertre. Sokat beszélgettek, röhögtek, buliztak, majd koncert közben jött még egy szőkésbarna hajú lány is hozzájuk, valószínű, hogy a másik csaj barátnője, mert először neki köszönt. A koncert után nem egy irányba mentek, de az este folyamán még találkozhattak, mert azt beszélték, hogy még keresik egymást telefonon" - ez már Pálma tudósítása.

Zárásként pedig a 92. sz. ügynök jelentése: "vasárnap Tóth Vera és Dobi a bejáratnál találkoztak, baráti puszival köszöntötték egymást, tehát valószínű, hogy csak barátilag fesztiváloztak együtt. Gallusz Nikinek tényleg nagyon fiatal szőke fiúpartnere volt, akivel igen meghitten bújt az eső elől egy árus bódéjába (pénteken). Rúzsa Magdit kedden délután láttam egy idősebb, rövid vörös hajú hölggyel elmélyülten beszélgetni. Magdi nagyon szép volt, fekete ruhában, egyszerű szigetelelős szerelésben. Éppen kifelé tartottak. Somló Tamás és a korábban hűtlenséggel vádolt neje, Gyöngyvér ölelkezve és mosolyogva szigetelt, szerdán hajnalban észleltem őket, intenzív helyváltoztatás közben. Meghittségükben nyoma sem volt a sajtó által gerjesztett konfliktusnak. Volt szerencsém látni Hajós Andrást, kétszer is. A klasszikus két fiú-két lány felállásban fesztiválozott, nagyon jó hangulatban."