"Az Interaktív egyik dolgozójaként annyira felháborítottak a Damu Rolanddal történtek, hogy írásra határoztam el magam. Ami végül az íráskényszert okozta, az a sajtóban megjelent cikk volt, aminek az utolsó néhány bekezdését bemásoltam ide: "Nem attól veszítettem el a fejem, hogy ő beült az első taxiba, hanem attól, hogy csúnya megjegyzést tett az ugyancsak a csatornánál dolgozó Somogyi Dórával folyó kapcsolatomra, aki ott volt velem. Vérig sértette Dórit, és én arcul legyintettem. Másnap felkerestem Andreát egy hatalmas virágcsokorral, és bocsánatot kértem. Azt válaszolta, hogy szeretné, ha mind a ketten hamar elfelednénk a történteket. De ezúttal is szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni. Nagyon szégyellem magam, és tudom, hogy ezért megbüntet a csatorna" - nyilatkozta Damu. "

Ezek után nem tudok már mást mondani, csak azt, hogy Damu hazudik. Alapvetően az ominózus mondat így hangzott el, amit az Andi mondott: és ti szerelmesek vagytok a Dórával egymásba? Persze, ennek volt egy adag félreérthetetlen felhangja, de nem kurva anyázás volt. A taxi ügy pedig pontosan így zajlott le: Damuék nem hívtak taxit, viszont mindenki más taxijába be akartak szállni aznap este. Andiék taxija már a sokadik volt, amiből kitessékelték őket. Andi is szólt neki, hogy ezt nem ő rendelte. Damu kiszállt, persze ekkor már morgott és mindenféle picsának lehordta az Andit. Ekkorra a csajok már beszálltak mind a hárman, és ekkor hangzott az Andi szájából a fent már említett mondat. Ezután tépte fel az ajtót Damu és ütötte meg tenyérrel, amit elég jól lehetett hallani, mármint a csattanást.

Amiért még hazudós Damu: másnap nem kereste fel Andit egy nagy virágcsokorral és nem kért tőle bocsánatot. Egyrészt Andi nem volt bent az Interaktívban, másrészt viszont tudom, kivel volt egész nap, s a Damuval biztosan nem találkoztak. Ezt itt benn nálunk mindenki pontosan tudja. És mivel nem találkoztak, ezért Andi soha nem is mondott ilyesmit, még megközelítőleg sem, mint amit Kamu Roland a szájába akar adni. Üdv: egy felháborodott interes" - nyitott újabb fejezetet a Damu-sztoriban névtelenségbe burkolózó feljelentőnk.