"A minap a perui nagykövet és egy női magazin közös fogadásán fenti celebhölgyek is megfigyelhetőek voltak, jelen feljelentő ezért haladéktalanul meg is figyelte őket. Dobó Kata színművésznő lényegesen alacsonyabb annál, mint amire a képernyő alapján számítana az ember, testvérek közt se több 165 centinél, ha egyáltalán. Két, szintén színésznőnek látszó barátnőfélével nevetgélt és beszélt angolul igen hangosan (de legalább jól). Egyszerű sötét kosztümöt viselt és szolid sminket.

Ungár Anikó celebhölgy nagyon csinos, sminkje, haja teljesen rendben volt, bár kissé talán túlöltözte a "business" dresszkódos rendezvényt azzal a fekete, testhezálló, selyemszalagos-hosszúszoknyás öltözettel, ami jelen feljelentő szerény megítélése szerint inkább "black tie" típusú partikhoz illett volna. De az alakja elképesztően kiváló, jelen feljelentő feleannyi idős sincs, mint a bűvésznő, és rögtön hajlandó lenne cserélni vele, még akkor is, ha Ungár művésznő keble jól láthatóan nem a természet alkotása. Ungár művésznő szénsavmentes ásványvizet kért a pezsgőspoharakkal rohangászó pincértől, majd komoly tolakodást rendezett a büféasztalnál, ahol elsősorban mindenféle salátákra hajtott. Kiváló alakja alighanem ezzel is ok-okozati összefüggésben áll. A salátafogyasztással tudnillik.

Sütő Enikő exmodellhölgy igen magas és elegáns, a haját viszont vagy egy hete nem mosta vagy a fodrásza fogott nagyon mellé (vagy jelen feljelentő nincs képben a trendekkel kapcsolatban). Sajnos, mást nem sikerült megfigyelni vele kapcsolatban, még a pasiját sem, csak azt, hogy Selmeczi politikusasszonnyal nagy nevetések közepette puszi-puszival üdvözölték egymást, mint hetedik osztályos leánykák. Aztán feljelentő szem elől tévesztette őket" - Rosenrot jelentése hibátlan és tökéletes.