"Január 25-én kora délután ismerős orgánumot véltem felfedezni audio érzékelőimmel a siófoki Tesco áruházban. Vizuális megfigyeléssel beazonosítottam a célszemély(eke)t, egészen pontosan az említett market virslis hűtőpultjánál, ahova egyébként magam is tartottam, akciós olcsó virslit venni a kutyának. (Ez a feljelentés tárgyában nem fontos információ.)

Pachmann Péter és Hajdú Petra édes kettesben válogattak a korábban említett termékekből. Pachman híradós úr halkan dünnyögött ismerős orgánumán, ezt nem értettem, csak Petra magasabb hangfekvésű beszéde volt számomra analizálható. "... nem tudom, ez van két darabos kiszerelésben?... " - ennyit értettem belőle. Egyébként Mr. Tények roppant magasnak tűnt élőben, amihez nyilván hozzájárult partnere, Petra alacsonysága is, ugyanis a hölgy tényleg nagyon pici - függőlegesen, vízszintes terjedelemben már nem annyira.

Még annyit, hogy Péterünk nagyon leharcoltnak tűnt, haja kicsit összevissza állva, arca fáradt, korántsem szép kisimult, mint a tévében. Bizonyára megviselte a családi hercehurca. Nem tűntek éppen boldog párnak, bár lehet csak ez a leharcoltság tette. Ruházatuk egységesen farmernadrág és bélelt irhajellegű dzseki, illetve Petrán hasonló, de hosszú kabát. Később találkoztam velük egy másik polcnál, úgyhogy hosszabb időt is eltölthettek itt, láthatólag nem siettek. Vajon mit kerestek Siófokon?" - tette fel az egyetlen megválaszolatlan kérdést Vincent71.