Az emberarcú műsorvezető nem márkafüggő, és szereti az akciókat, na meg a turkálót. Állítása szerint tesz rá, hogy mások igénytelennek tarthatják emiatt, a használt ruhák között ugyanis egyedi dolgokat talál. A Cool TV műsorvezetője egyébként szabadidejében szívesen sétálgat az M0-áson, mert ő nagy vagány. Persze nem másoknak akar bizonyítani. Ő bevállalja.

A szaxofonosként is működő Müller Attila a Velvetnek kifejtette, szívesen vásárol turkálóban, mert nem a ruha ára teszi az embert. A műsorvezető azt is megosztotta, roppant házias, de azért annyira mégsem, mint kollégája, Kinter Oszkár, aki a ruhát is élére vasalja. Nemcsak a mosást vállalja be, attól sem riad vissza, ha egy mobiltelefon-torony rúdját kell kilengetni. A menő Müller Attilával az Árkád Üzletközpont divatbemutatóján beszélgettünk, merthogy ő is a modellek között vonult.

Gazdaságosan él

„Mindig is szerettem egyedül megoldani a dolgaimat. Így vagyok a házimunkával is. Most egyedül lakok, de felváltva vagyok otthon és a barátnőmnél. A házamat is én rendeztem be, alapvetően arabos jellege van, amihez természetesen vízipipa is társul” – mondta a Velvetnek Müller, aki nem vásárlásmániás, és a márkákra sem kattan. Meglepő felfedezése szerint sokkal fontosabb, hogy az ember ruházata harmóniában legyen az egyéniségével. „Nem gondolom, hogy azért, mert 30-60 ezer forintba kerül egy farmer, akkor az jó is. Szeretem az akciókat, és turkálóba is járok néha, mert fillérekért lehet egyedi cuccokat találni. Lehet, hogy sok ember számára igénytelenségnek tűnik, de szerintem nem attól leszünk valakik, hogy hány százezer forintos ruhát viselünk” – osztotta meg lapunkkal pálfordulást idéző gondolatát a műsorvezető.

Kattintson Müller Attiláért

A zenekar mindenek felett

A Cool TV arca sok hírességgel ellentétben nem tervezi, hogy meglép az Egyesült Államokba a gazdasági válság miatt, de hozzátette, ha nem lennének ilyen lehetőségei, akkor egész biztosan eltűnne innen. „A Cool TV mellett a Rise FM reggeli műsorát vezetem Rácz Zsuzsival. Ez minden nap 4:30-as kelést jelent, majd este 11-ig, éjfélig fent vagyok. A köztes időben bent vagyok a Cool-ban, és a zenekarommal próbálok. Jó esetben reggelizni is jut időm, bár az igen ritka – mondta. - A zenekarom, ami a Stylaw nevet viseli, újra beindult, már több mint 10 koncertünk volt. Végre ismét tudom nyomatni a szaxofont, illetve beugrósként is több zenekarban szaxofonozom. A fő cél egyébként az lenne, hogy kicsit nemzetközi piacra vigyük ki a zenekart, már eleve angolul is énekelünk” – emelte ki zenei pályafutását Müller, aki bevallása szerint 12 éve fújja a szaxofont.

A marokba villantós Müller bármennyire is ismert arc, nem tervezi, hogy nevét felhasználja zenekarának népszerűsítéséhez. Meghatottan nyugtáztuk azt a kijelentését, miszerint a koncerteken nem a Cool TV-s Müller Attila akar lenni, hanem a szaxofonos, vagyis véletlenül sem akar képernyősből lett zenésszé válni, pedig ez sokaknak bejött már. Müller a „nem adjuk el magunkat a kiadóknak” - szöveget is őszintén idézte. „Sem kiadónk, sem menedzserünk nincs, mert nem vagyunk hajlandóak úgy belelépni a zeneiparba, hogy előírják, milyenek legyünk. Nem, mi ezek vagyunk. Ha ez tetszik, és el tudják adni, akkor ámen, ha nem, akkor hagyjuk békén egymást”.

Civilben is kaszkadőrködik

Müller egyébként azt is elmondta, odáig van a kaszkadőrködésért, sőt, korábban számtalan epizódszerepet vállalt, ám mostanában nincs rá kereslet a filmszakmában, de azért nem adja fel. A 28 éves műsorvezető így kénytelen más úton levezetni fölös energiáit. „Nemrég fogadásból majdnem végigsétáltam az M0-ás híd korlátján, csak úgy poénból. Olyan is előfordult a sziklamászós haverokkal, hogy felmásztunk egy mobiltelefon torony tetejére, hogy kipróbáljuk, mennyire lehet kilengetni rudat. Lengés közben lecsúszott az egyik kezem, és éppen hogy vissza tudtam kapaszkodni” – részletezte Müller életveszélyes helyzeteit, amik között olyan is előfordult, amikor kiugrott az iskola ablakán. Hozzátette, a bevállalósdit valószínűleg genetikai úton örökölte édesapjától, benne is erős bizonyítási kényszer van. Állítása szerint azonban nem a külvilágnak, sokkal inkább magának akarja megmutatni, ezt is meg merte csinálni. Akárcsak a marokba villantást.

A magát alapvetően vidám természetűnek tartó Müllerben azonban így is sok a feszültség, állítása szerint ez zaklatott életritmusából adódik, na meg a napi négy óra alvásból, ami egy jó mély álomhoz sem elég. „Nem voltam egyszerű tinédzser, de fejlődőképes vagyok. Ha felidegesítenek, a mai napig könnyen kijövök a sodromból. Türelmetlen és maximalista vagyok, és ha valamit nem tudok úgy megoldani, ahogyan szeretnék, elpattan az agyam. Ilyenkor kell 5 perc, amikor egyedül vagyok, puffogok, csapkodok, beleverek párat a falba, aztán minden rendben” – fejtette ki módszereit a rádiós-műsorvezető, aki nemrég békült ki újra az expornós Alexandra Diamonddal.

Az emberarcú Müller Attila

Vannak előnyei a pornózásnak

Bár a felélénkített kapcsolatok működőképességét sokan megkérdőjelezik, Müller állítja, Alexandra Diamonddal karöltve remek ellenpontot képeznek a „felmelegített töltöttkáposzta”-elmélet képviselőivel szemben. A pár túl van már néhány szakításon, de decemberi kibékülésük óta állítólag megvan közöttük az összhang. „Egyikünk sem könnyű eset, és annak idején ennek megittuk a levét. Az az időszak elmúlt, már nem vitázunk. Korábban a dobálózástól kezdve az ágyfelforgatáson keresztül minden volt” – mondta Müller, aki 3-4 év szingliség után ismerkedett meg az expornósból pókerosztóvá lett Diamonddal.

A műsorvezetőt állítólag nem zavarja barátnője múltja, már csak azért sem, mert - a szavaival élve - „bizonyos előnyeit ő is élvezi”. És bár Alexandra Diamond lapunknak korábban úgy nyilatkozott, Müllert nem zavarná, ha még mindig a pornóval foglalkozna, párja megcáfolta ezt a téveszmét. „Bár annak idején expornósként ismertem meg a Cool egyik műsorában, nem érdekelt a múltbeli foglalkozása. Ha most is csinálná, akkor valószínűleg nem lennénk együtt, mert azért az úgy nekem nem jönne be. Már nem zavar a múltja, a jelenében pedig semmi olyan nincs, amiben kivetnivalót találnék” – tette hozzá.

A pár 2007-ben ismerkedett meg a Cool TV egyik műsorában, ahol keresve sem találhattak volna romantikusabb témát az óvszereknél. „Rögtön összehaverkodtunk, megvolt a vonzódás, majd számot cseréltünk. Ő hívott fel először, hogy nincs-e kedvem valamihez, naná, hogy volt. Összegabalyodtunk, és nem bántam meg” - mondta Müller. A pár 2008 nyarán szakított, a műsorvezető ugyanis a korábbi szingliség után nem akart hivatalosan kapcsolatot. A búcsú után Müller Izraelbe ment, ahonnan hazatérve újra összejött nemrég Pornó Oszkárra jelölt kedvesével, akit még a családja is elfogad.