A magát briliánsként jellemző művésznő egy szépségverseny ítésze lesz, már ha a szervezők azonosulnak a feltételeivel. A megmérettetésre kizárólag plasztikázott nők jelentkezhetnek, a szervezők között Bódi Sylvi is feltűnik. Csak hogy ott álljon élő példaként, hiszen őt még sosem szabdalták át.

Medveczky a Plastic Bomb című szépségversenyen foglal helyet a zsűriben, persze, ha minden úgy megy, ahogy ő elképzelte. „Valóban részt veszek majd zsűritagként a Plastic Bomb elnevezésű szépségversenyen, amennyiben a szervezők tartják magukat a feltételeimhez. A megmérettetésre csak ősszel kerül sor, így addig még bőven van idő. A verseny igen nagy volümenű lesz, nyilván valamelyik csatorna is közvetíti majd" – harangozta be a közelgő megmérettetést a 68 éves asszony.

A versenyen kizárólag plasztikázott lányok indulhatnak majd, a nevezési feltételek és a verseny pontos adatai azonban még nem kerültek nyilvánosságra. Információink szerint kezdetben csak hazai versengést terveznek a szervezők, később azonban világszinten is felszippantanák a plasztikázott lányokat, akiknek lehetőségük sincs bebizonyítani, hogy szépek, mert egyből elutasítják őket a beavatkozások miatt.

Nincs pénze szépítkezni

Az RTL Klubtól kirúgott Medveczky Ilona nem veti meg a plasztikai műtéteket, de jelenleg nem az a legfőbb álma, hogy kés alá feküdjön. Főleg, hogy a művésznő koordinált mosolya felvet bizonyos kérdéseket a botoxszal kapcsolatban. „Semmi problémám a plasztikai műtétekkel, de pillanatnyilag nem az az életcélom, hogy jobban nézzek ki, bár bizonyos újságok előszeretettel hozzáadnak egy évet a koromhoz. Úgy gondolom, koromhoz illően nézek ki, és kisebb gondom is nagyobb annál, hogy szépítő beavatkozásokon vegyek részt, továbbá pénzem sincs rá" – fejtegette az okokat a dívaként aposztrofált Medveczky, akinek 50000-es nyugdíjából talán egy botoxra futná.

Volt dolga a botox-szal Medveczkynek?

A gerincbajos művésznő elégedetlenségének is hangot adott, nem érti ugyanis, hogy miért plasztikáztatják magukat a mai fiatalok. Az átszabásokkal ugyanis biztosan nem fognak úgy kinézni 68 évesen, mint ő. „Azt azonban a legnagyobb hülyeségnek tartom, hogy 20-30 éves emberek kés alá fekszenek, hogy néznek majd ki hetvenévesen? Az egészséges életmód a kulcsszó, inkább erre kellene ügyelniük" – tette hozzá.