Schobert Norbert asszonya versenyre készült, azért fogyott 6 és fél kilót, ura pedig elmondta, nem véletlenül vallotta be, hogy a csapba vizel néha. A fitnesz pár női tagja nem vetkőzik, a családfőből viszont politikus is lehetne - derült ki Rubint Rékával készült interjúnkból, amibe az Update apukája is belebeszélt.

Rubint Rékáról a MrésMrs búcsúpartiján derült ki, hogy 6 kilóval kevesebbet nyom, mint korábban. A hasizmát sokan meg is csodálták, a Velvet pedig megtudakolta, minek köszönhető a változás. „Csak az esemény után szeretnék erről nyilatkozni, előtte nem” - jelentette ki Rubint. Viszont elmondta, nem azért csökkent a testsúlya, mert kövérnek tartja magát, inkább így fogalmazott: versenyre készülök. „Igazából magyar pályán még sosem neveztem, tartok is tőle, hogy ismert emberként előítéletesek lesznek velem. Tavaly októberben indultam életem első versenyén, az ausztriai Nemzetközi Kupán, ahol második lettem. Nem is hittem, hogy ilyen jó helyezést érek el. Szerettem volna kipróbálni magam, és amikor megtudtam, nemhogy édesanya nincs a mezőnyben, de hozzám hasonló korú sem, nagy büszkeség volt az ezüstérem is.”

Kerekebb fenék

Schobert Norbert asszonya korábban 61,5 kiló volt, most, a reggeli mérés szerint 55. Ezt az eredményt a sok edzés mellett egy speciális diétának köszönheti, ami keményebb, mint az Update-féle szénhidrátcsökkentés. „Van egy speciális versenydiéta. Más a hétköznapra és más a színpadra előírt forma. A versenydiéta két és fél-három hetes, nem is bírnám tovább, így is saját határaimat súrolom.” Rubint Réka azt is elmondta, hiába kérdezzük, levetkőzne-e ilyen fittségi állapotban egy férfimagazinnak, nemet mondana. „Igazándiból sohasem dobtam le teljesen a ruhát, nem ebben akarok érvényesülni, az életmódunkkal akarom felhívni magunkra a figyelmet. Inkább ez, mint párszázezer férfinak megmutatni, hogy tavaly óta kerekebb lett a fenekem.”

A MrésMrs-t, mint elmondta, nagyon szerették, és nem is bánták meg, de az okokat inkább szó szerint idézzük, mert úgy az igazi. „Mind a ketten hedonista, optimista és vidám lelkületű emberek vagyunk. Norbi és én is úgy gondolom, semmi szégyellnivaló nincs abban, ha az ember nem tabuk mögött él, hanem önmagát adja. Mi ebben a műsorban önmagunkat adtuk, ilyenek vagyunk. Nagyon sokáig visszahallottuk azt, hogy mi egy mintapár vagyunk, túl csöpögős, rózsaszín álomfelhőben élő életet élünk. Igen, vannak ilyen időszakaink, de olyan is történt már, hogy mosolyszünet volt.” Ennél a pontnál férje, az Update atyja átvette a szót, és ő is értékelte az elmúlt pár hetet.

Vigyázat, tömény lesz

„Rendelt a cégünk négyszázhúsz óriásplakátot, ami bemutatta a világdíjunkat. Pontosan tudtam azt - nem szégyellem -, hogy akkor fogják odakapni a fejüket, ha generálok valamiféle hírdömpinget. A szakmai siker sajnos nem vezető hír. Nem titkolom, akik az Indexet és a Velvetet olvassák igényesebbek az átlag bulvárolvasóknál, ezért elmondom a hátterét. Rendelt a cégünk 420 óriásplakátot, és azon törtem a fejem: hol üssem ki a biztosítékot. Sikerült megtalálni. Komoly értékben van plakát feltéve a diétás pékségekről és egészségboltokról. Öt hónap alatt 147 boltot szerződtettünk, 38 már kinyitott, mindegyik nyereséges és fejlődik. Amerikai, szlovák, cseh, angol és ausztráliai franchise partnerünk is van már. Néha kell valami őrült médiazaj, hogy az ember áttörje a küszöböt. Sikerült bizonyítani, hogy itthon bevallani a csapba pisilést sokkal érdemlegesebb, mint az előzőeket elérni. Magyarország, én így szeretlek!”