Szuper Levente nem akar celeb lenni, és nem beszél a magánéletéről. Rajongóitól még nem kapott perverz ajándékot, de ha mégis szembejönne vele ilyesmi, tudná kezelni. A magánéletéről továbbra sem hajlandó beszélni, mert ő sportoló, nem bulvárhős.

Szuper Levente a jégkorong-válogatottal kapusa, legendás arról, hogy semmit sem mesél a magánéletéről, így velünk sem tett kivételt. A hokissal egy szponzoreseményen találkoztunk, ahol quadra pattant a vízilabda válogatottal egyetemben. Állítása szerint szereti az ilyen nyüzsgést, mert ezzel is a sportágát népszerűsíti és amúgy fontos, hogy ne csak a pályán lássák a rajongók. „Nem idegesítő, hiszen nekünk nem csak a pályán feladatunk, hogy jó példát mutatassunk. Bármilyen rendezvényre szívesen megyünk, mindegyiknek van egy pozitív üzenete, akár iskolába, akár gyerekkórházba kell menni élménybeszámolni. Nagyon élvezzük az ilyet, mert azt jelenti, van irántunk kereslet, van közönségünk. Mi gyakorlatilag miattuk csináljuk az egészet. Kiszolgáljuk őket.”

Nem leszek celeb

Szuper, mikor arról kérdeztük, nem tart-e tőle, hogy elcelebesedik, egy határozott nemmel válaszolt, mert zsigerből utálja már a felvetést is. „Teszek is róla, hogy ne legyek celeb. Sportoló vagyok, nem szeretem magam mutogatni. Ahova hívnak, elmegyünk, ha sportoló minőségemben történik a megkeresés. Mindenkinek megvan a küldetése, az enyém most az, sportoljak és játsszak, hogy utána mi lesz, majd kiderül.”

A válogatott korábban szerepelt a Cosmopolitanban is félmeztelenül, de Szuper szerint, ez is arra volt jó, hogy népszerűsítsék a sportágat. „Az ember elmegy egy olyan fotózásra, ahol húszan mint válogatott farmerben és fölső nélkül vagyunk. Ezek olyan jópofa dolgok. Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy az emberek megismerjenek minket más oldalunkról is." A kapus kérdésünkre azt is elmondta, hogy nem, nem kapott soha olyan ajándékot rajongóktól, ami nem tűrne nyomdafestéket, de ha esetleg szembetalálkozna ilyennel, azt is tudja már kezelni. „Mosolyogni kell, és megköszönni. Mindenki, aki drukkol nekünk nagyon fontos.”

Szuper Levente az elkövetkező hetektől várja, kiderüljön, merre tovább, hiszen most folynak a ligaegyeztetések. „Beindul a nagyüzem, mostantól jön, hogy az ember reménykedik. Eljutottam arra a szintre, már nagyon válogatnék, a cél, hogy minél magasabb szinten tudjam űzni a játékot. Aztán, ha a jóisten is úgy akarja, válogathatok.” Mint mondta, azért nem mindegy, melyik földrészen, melyik országban folytatja.