Mivel olvasóink Benkő feleségfogó showműsorának hírére már most nagyon kíváncsiak, hogy milyen nők fognak önjelölt gazdatestnek jelentkezni a produkcióba, bemutatunk egyet. Simon Eszter, alias Foxy, Koroknay Géza élettársa is úgy döntött, hogy ismét felveszi a kesztyűt és beszáll a faszharcos férfiasságának birtoklásáért folytatott küzdelembe. Szinkronszínész partnere persze erről mit sem tud. Dráma.

Olvasóink már több esetben is megkérdőjelezték azoknak a nőknek az épeszűségét, akik hagyták magukat Benkő Dániel által megkörnyékezni - most pedig, hogy bombaként robban a faszharcos lantművész showműsorának a híre, sokan azokra a jelentkezőkre kíváncsiak, akik önként és dalolva kínálják fel testüket-lelküket a botrányhősnek.

Pedig Benkő nem először próbálkozik a nyilvánosság előtt becserkészni leendő gyermeke anyját. Februárban már a Mónika show-ban is kapott lehetőséget arra, hogy a műsor által felkínált három hölgy közül válassza ki az önjelölt gazdatestet, de egyikre sem kattant túlzottan, így elmaradt a megtermékenyítés. „Persze mindig a nő dönt, de csak olyanról dönthet, ami a férfinak is pontosan ugyanannyira kellhet. Vagy hirtelen közébük száll egy kölcsönösség, és a szerelem mind a kettőt egyformán megérinti, vagy csak az egyik nyomul, de a másikat nem érintette meg az a tűz" - vallotta be megkeresésünkre.

Extrémek, de gondoskodóak

Az utóbbi variáció alakult ki többek között például Simon Eszter, alias Foxy esetében, akit még a férje is kidobott a lakásból a Benkő-imádata miatt. A pornó-szinkronszínész Foxy ezek után a tengerimalacaival és Benkő fotóival Koroknay Géza művészúrhoz költözött, és egy ideig úgy tűnt, sikerült a szerelmi csalódáson túltennie magát. Összemelegedett szállásadójával, és egy seggtetoválással pecsételték meg szerelmüket - arról nem is beszélve, hogy egy óvatlan pillanatban még a fehérneműjüktől is megszabadultak a Velvet munkatársai előtt.

Foxyban viszont a faszharcos valóságshowja ismét reményeket ébresztett, és megkeresésünkre gondolkodás nélkül rávágta, hogy jelentkezni fog a műsorba, hogy ismét harcba szálljon Benkőért. „Remélem, kapok még egy lehetőséget. Addig megpróbálok fogyni. Arra gondoltam, hogy beiratkozom Pirner Alma táncstúdiójába, aki szexi táncokat tanít, hátha el tudom azzal csábítani" – nyilatkozta, és bevallotta, erről jelenlegi szerelme, Koroknay még nem tud, mert nem merte vele közölni a döntését. Egyébként üzent is a leendő ellenfeleinek, mi pedig átadjuk: „Reszkessenek a jelöltek, mert én is ott leszek".