A dekoratív médiaszemélyiség 1 perc alatt válaszolja meg a nézők párkapcsolati és divatkérdéseit. Kiszel elmondása szerint a szépségápolás és az ismerkedés közel áll hozzá, igaz, ő sosem kérne segítséget egy hasonló műsorban. Strandtippek Tüncitől.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában mutatja be Kiszel Tünde, mennyire ért a párkapcsolatokhoz és a divathoz. A dekoratív médiaszemélyiség 1 percben válaszolja meg a nézők által feltett párkapcsolati kérdéseket. A Strandtippek Tüncitől elnevezésű projekt kedden került adásba, és várhatóan addig tart, míg a Reggeli stábja a strandról közvetíti műsorát.

Az első bejelentkezése során – melyben fontos szerepet kapott az tér- és az időeltolódás – Kiszel a bikinidivatot elemezte. A gyakori mellmarkolászással tarkított tanácsadásból megtudtuk, az idei divat a pink és a rózsaszín, de ha a hölgyek lesülnek, már hordhatnak sárgát is.

Közel áll hozzá az ismerkedés és a szépségipar

A Zamárdiban nyaraló és onnan az adásba bejelentkező Kiszeltől a divatról, a párkapcsolatokról, vagyis könnyű és vidám témákról lehet kérdezni. „Minden hétköznap adásban leszek” – nyilatkozta Kiszel, akit a televíziós csatorna keresett meg a Strandtippek ötletével. „A szerkesztők ötlete volt a műsor témája, nyáron romantikusabbak az emberek, ráadásul a vízpartról jelentkezem be, így a fürdőruhadivat is szóba kerülhet. Elmesélem, milyen a divat, milyen színeket és milyen típusú fürdőruhákat viselnek a hölgyek” – vázolta fel műsortervét a Reggeliben már korábban is felbukkanó műsorvezető. „Ezek a témák, vagyis az ismerkedés, a divat, a szépségápolás, a szépségipar nagyon közel állnak hozzám” – tette hozzá.

Kiszel sosem kérdezne ilyen műsorban

Kiszel ugyanakkor kifejtette, ő sosem kérdezett vagy kérdezne betelefonálós műsorokban, hiszen volt kivel megbeszélnie a felmerülő gondokat. „Soha életemben nem kérdeztem tévében, sem újságokban. Családi vagy baráti körrel beszéltem meg ezeket a dolgokat, az édesanyám volt a legjobb barátnőm, vele vitattam meg a fiúügyeket” – mondta, majd hozzátette, ennek ellenére nem tartja rossznak az ilyen adásokat. „Egyáltalán nem ítélem el az ilyen műsorokat, ha van ilyen lehetőség, akkor kérdezzenek, szívesen válaszolok. Nagyon hálás vagyok a bizalomért, és örülök, hogy kíváncsiak a véleményemre” – hálálkodott, majd elmondta, tapasztalatai szerint a nők kérdeznek, hiszen az ilyen témában a férfiak bátortalanabbak.