A Jóban Rosszban volt szereplője cáfolja, hogy kapcsolata Mester Tamással szerelem lenne, azért elvitte magával Pápára, ahol Szorcsik barátaival tölt egy hetet. A Megasztár volt ítésze és a TV2 exmunkatársa két hónappal ezelőtt kezdett találkozgatni egymással. Szorcsik állítja, ez még a nemjárás és járás közötti állapot. A színésznő egyébként állandóan fesztiválokra jár, és nyaral, megtakarított pénze pedig rohamosan fogy.

Szorcsik Viktóriáról, a TV2 tovatűnt 10! című produkciójának exműsorvezetőjéről újabban leginkább Mester Tamás kapcsán hallunk. A lapoknak nyilatkozó közeli barátaik ugyanis tudni vélik, Szorcsik és Mester Tamás nagyon összemelegedtek, sőt járnak is. Mindezt úgy, hogy a színésznőt nemrég még egy filozófussal hozták össze.

A Jóban Rosszban volt szereplője a Velvetnek elmondta, régebb óta ismerik egymást a Megasztár 4 zsűrijében is feltűnt Mester Tamással, de az intenzív találkozgatás csak két hónapja kezdődött. Szorcsik leszögezte, a kettejük között levő dolgot egyáltalán nem nevezné még kapcsolatnak.

Csak ismerkednek

"Volt egy kedves ismerősöm, akivel több volt a barátságnál, de vele is előszeretettel összehoztak a lapok, mivel láttal minket együtt egy rendezvényen. Bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jártunk. Így van ez Tomival is. De elmegyünk étterembe vagy valahova, meglát minket valaki, és rögtön jelzi a lapoknak, nekünk pedig reagálnunk kell. Erre csak azt tudom mondani, hogy Tomival ismerkedünk, barátkozunk, de nem nevezném még ezt kapcsolatnak. Valahol félúton vagyunk a nem járás és a járás között” – nyilatkozta lapunknak a színésznő.

A Balaton Music Waven rendezett Büdös Csuka Bajnokság háziasszonya épp barátai társaságában pihent Pápán, ahová Mester Tamást is magával vitte. Szorcsik lapunknak elmondta, szabadidejét igyekszik minél hasznosabban tölteni, így nem csak fesztiválokra látogat el, de a közelgő prágai U2-koncerten is részt vesz. „Idén nyáron a pihenésnek szentelem magam, már 15 éve nem volt szabad nyaram. Relaxálok, a barátaimmal vagyok, pihenek, utazok, fesztiválokra megyek. Amit a nem dolgozó emberek 95 százaléka csinál ilyenkor” – jegyezte meg.

Van munkája, csak nem a TV2-nél

A TV2-vel ugyan már megszűnt a szerződése, miután véget ért a 10! című odamondós műsor, de állítja, ettől még nem éhezik, hiszen van egyéb tennivalója. „Nem vagyok képernyőn, de attól én még dolgozom. Most gőzerővel csináljuk a darabunkat, amit már eladtunk vidékre szériába. Ha minden jól megy, októbertől lesz egy újabb színházi felkérésem, valamint lesz a Miss Plastic verseny is, ahol műsorvezető leszek" – tudatta Szorcsik, akit a szilikonozott lányoknak rendezett Miss Plastic verseny kapcsán saját adottságairól faggattunk.

Így tudtuk meg, amit már régóta sejtettünk: Szorcsik Viktória kebléhez sem csak a szülői gének járultak hozzá. „Úgy volt, hogy lesz egy mozifilm, amiben egy balerinából sztriptíztáncosnővé alakuló karaktert játszom. A filmet sok félmeztelen jelenettel spékelték volna meg, ezért saját elhatározásból úgy döntöttem – talán, hogy egy kicsit elégedettebb legyek magammal –, még a forgatások előtt csinosíttatok egy kisebb implantátummal, hogy rendben legyen a mellem. A film anyagi okok miatt egyelőre nem jött össze, rengeteg külföldi helyszín lett volna benne, a dekoltázsom viszont úgy maradt” – tájékoztatott Szorcsik.

A 30 éves színésznő elmondta, mindig is törekedett a természetességre, így igyekezett olyan implantátumot választani, amitől nem válik mesterkéltté kinézete. "Olyan melleket akartam, amik nem túl nagyon, a természetességre törekedtem. Nagyon sokan észre sem vették, csak azok a barátaim, akik már évek óta nem láttak. A sorozatban pedig évekig játszottam úgy, hogy a nézőknek és a kollégáknak sem tűnt fel az operáció eredménye.”