Stohl pert fontolgat, amiért erőszakosnak állítják be

2009.08.20. 11:19
Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője szerint van egy határ, amit már nem léphetne át a sajtó. Különben sem érti, hogy lehet ilyen alacsonyan a színvonal.

Persze írhatnánk arról is cikket, ki mit ért durva verekedés alatt, de feltehetően nem sok haszna lenne. Mindenesetre felhívtuk Stohl Andrást, hogy megkérdezzük ő mennyire veszi komolyan a közelmúltban róla kiszivárgott felvételeket, amiken elméletileg verekszik, ami igazán csúnya dolog, hiszen ő egy híresember.


“Egyáltalán nem vagyok erőszakos ember, és fogalmam sincs, miért akarnak annak beállítani. Eddig sem volt ilyen és ezután sem lesz” – mondja az RTL Klub műsorvezetője. – “Persze a videón nagyon is jól lehet látni, hogy ez csak egy baráti ökörködés.”

“Mindenesetre azért furcsa, hogy egy lap, nevezetesen a Blikk ebből akar bizniszt csinálni. Értem én, hogy nekik is meg kell élniük valamiből, de azt nem veszik figyelembe, mit tehet a karriereddel az, amit a sajtó sok esetben tévesen, szenzációhajhász okból összeirogat.”

egy 06

Élni hagyni

Stohl állítása és hangja alapján nincs a szívében harag, ettől függetlenül nem érti, hogy lehet ilyen alacsonyan a színvonal. “Fontolgatom a pert, mivel meg kell húzni egy határt, de egyelőre csak ügyvéddel beszélek róla, hiszen az ilyen típusú cikkekbe gyakran nehéz belekötni.”

“Fogalmam sincs, meddig fogja ez érdekelni az embereket, de az azért röhej, hogy a Kovács Katiék elhoznak a világbajnokságról hat érmet, és akkor ezt meg sem említik a lapok, viszont azzal jönnek, hogy én bottal támadtam egy haveromra.”

Stohl ellen a Blikk tényleg mintha lejárató kampányt folytatna, a két verekedős videó után már olyan szemtanút is találtak, aki azt állítja, a színész részegen, a bunyózás napján odavizelt az egyik családi ház kocsifeljárójához.


Mindenesetre Stohl látszólag megelégelte a dolgot, keresi a módját, hogy tegyen a rágalmak ellen. “Remélem, a jogászok megtalálják a módját, hogy ne lehesen ezt megcsinálni az emberekkel. Mondjuk, az egész ügy kínosan színvonaltalan.”