Fogarasy Mariann a Playboy szeptemberi címlaplánya, és azt szeretné, ha a hírek a munkájáról szólnának és nem az elhanyagolható információkról. Egyelőre nem tervez több vetkőzést, szívesen lenne idővel színésznő, később akár jótékonykodna is.

Fogarasy Mariann mostanában egyre gyakrabban kerül be a hírekbe, hol azért, mert nem jött össze David Beckhammel, hol azért, mert némi időt töltött Daniel Ducruet , a monacói hercegnő volt férjének társaságában. Most meg azért, mert ő a Playboy szeptemberi címplaplánya.

A modell továbbra sem szeretne arról nyilatkozni, hogy milyen munkakapcsolatban áll Daniel Ducruet-vel, de annyit legalább már lehet tudni, hogy valamilyen filmről van szó. "Közös munkáról van szó,de amíg alá nem írtuk a papírokat nem akarok róla többet mondani" - mondta Fogarasy a Velvetnek. Nem akart erről addig bármit is elárulni, míg nem tisztázódott minden.

Szereti a kemény munkát, és szeret több lábon állni, így a modellkedés mellett a későbbiekben szívesen kipróbálná magát a színészetben is. Olyan emberekkel szeret együtt dolgozni, akiktől úgy érzi, tanulhat. "Többször eredményesen szerepeltem szavalóversenyeken, és vannak is ilyen ambícióim" - mondta Fogarasy.

Azokról az emberekről, akiktől lehet tanulni, úgy gondolja, van bennük valami afrodiziákum, vonzóvá válik az, akire fel lehet nézni. De leginkább azt hangsúlyozta, hogy szereti a kemény munkát, és örül neki, hogy elmondhatja magáról, azt, amije van, kemény munkával kereste meg. "Szeretek a dolgokért megdolgozni, szeretem látni, hogy valami az én munkám gyümölcse" - mondta, de persze szereti az élet apró örömeit, például azt, hogy modellként nagyjából az egész világot bejárhatja.

A modell életében meghatározó szerepet tölt be a spiritualitás. Rendszeresen konzultál például a jósnőjével is, akiben teljesen megbízik, meggyőződése, sok miden eddig úgy történt, ahogy ő mondta. "Segíti helyrerakni az ember agyát, lelkét, szívét,szívesen bújom a könyveket,előszeretettel vásárolok,mivel nagyon szeretek olvasni" - mondta.

Azt is elmondta, a spiritualitásnak köszönhetően jó emberismerő lett, amiben segített az is, hogy mlm-ezik, így sok embert megismert. Hiába a beszervezős, hálózatépítős kereskedelmet folytató cégekről kialakult negatív kép, Fogarasy Mariann az Amway-nek és a Sciennetnek is tagja. Korábban rakott pénzt a dologba, hogy működjön, mostanra viszont elmondása szerint jó keresetkiegészítés lett a hálózatépítés. "Most már csak e-maileket kapok, hogy megint jött egy újabb regisztráció.