A Jóban Rosszban című szappanopera 1000. adását Margit nővér erotikus táncával adja el a csatorna. Brózik mondott már nemet férfimagazinnak és a jövőben sem akar vetkőzni, mert szerinte neki nem az a dolga. A színésznő szerint amúgy nincs sok lehetősége annak, aki ezt a szakmát választja, ma már nem lehet finnyáskodni, és szerepálmokról csevegni.

Brózik Klára egy 2006-os Sugarloaf számra táncolt az 1000. adásban, tangában. A színésznő a Jóban Rosszban című sorozat stábjáról társulatként beszélt, és elmagyarázta, miért az ő karakterét választották ki arra, hogy képernyő elé csábítsa a férfi nézőket. „Azért Káldor Margitra esett a producer választása, mert nyilvánvalóan lányokkal lehet jól eladni egy műsort, a medikával pedig eddig nem történt semmi különös, így alkalmas volt arra a karakter, hogy elmozduljon meghökkentő irányban. De nem én vagyok az 1000. adás főszereplője, hanem az egész társulat. Bár kétségtelen, a tánc a leglátványosabb eleme az álmoknak.”

Brózik szerint az általa megformált figurának ebben a dupla epizódban lehetősége volt arra, hogy pont az ellenkezőjét mutathassa meg, mint amit megszokhattak tőle a nézők. „Az ilyen igencsak figyelemfelkeltő lehet” - mondta, majd hozzátette, nem volt nehéz csábító, rúdon pörögő asszonyt alakítania, mert már több zenés szerepe is volt már színházban. „A Madách színház táncosai segítettek az egész társulatnak a közös tánc elsajátításában, engem személyesen Pirner Alma tanított a rúd használatára. Az életben amúgy nem vagyok az a tipikus cicababa, de nő igen. Nem tudnám magam könnyen definiálni, de fekete-fehér nem vagyok, az biztos.”

Brózik Klára nem tagadta, volt már igény arra, hogy vetkőzzön, de benne sose volt szándék. „Kerestek meg már férfimagazintól – nem a nyuszistól, egy másiktól -, de nem hiszem, hogy mutogatnom kéne magam, mert erre ott vannak a gyönyörű modell lányok. Nekem nem az a dolgom, hogy szép legyek, tökéletes legyen a testem, én egy színész vagyok” – mondta Brózik, és kiemelte, a jövőben sem áll szándékában férfiolvasókat kényeztetni testi adottságainak látványával.

Brózik azt is elmondta, eddig ritkán mutathatta meg a sorozatban a tehetségét, mert karaktere eléggé egysíkú, de a jövőben, ha nem is alapjaiban fog megváltozni az általa formált karakter, legalább lazább és nőiesebb, vagányabb lesz. Ezek után jogosnak éreztük feltenni azt a kérdést, mit játszana el szívesen, de nem derült ki számunkra. „Nincs szerepálmom. Ma a színészeknek nincs lehetőségük álmodozni. Nem tehetik meg, hogy csak azokat a darabokat, filmeket vállalják el, amikben szerepelni szeretnének. El kell vállalni sok olyan munkát is, ami nem hozza azt az értéket vagy színvonalat, amit legbelül érzünk, mert a megélhetésünk múlik rajta. Egy többgyerekes családanya, családapa nem válogathat. Elég realista ember vagyok, a földön járok, tudom hol a helyem és addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér. Szeretem a prózai darabokat, tudom, ez furcsán hat egy tangás tánc után, de így van” – fejezte be Brózik.