Hiába is nézné el Bódi Margó, ha megcsalja a férje, mivel nem is csalja meg. Legalább is nem okoz neki fájdalmat, még akkor se, ha csöpög az aranytól a felajánlkozó. Az énekes őszinte vallomása felesége mellől.

Bódi Margó a Story magazin hasábjain beszél arról, hogy hogy elnézi folyamatosan fogyni akaró férjének, ha az megcsalja. A TV2 celebje ezt úgy viszi véghez, hogy nem is akar tudni férje légyottjairól, amitől mi viszont azt reméltük, hogy most végre hozzájutunk néhány tökéletes tipphez félrelépő férfiaknak, így beszéltünk Bódi Gusztival.

Mondjuk nehéz a témában interjút készíteni valakivel, aki épp a felesége mellett ül, de a családfő gondolataiból kiderül, hogy ez az egész dolog csak feltételes módban létezik. “A Magdi nem azt nyilatkozta, hogy nyugodtan csajozhatok, hanem hogy ha csajoznék, azt is elnézné nekem, ha nincs tudomása róla. De ott van az a sok ha.”

A kultúra miatt több a jog

Aztán saját kultúrájukat emlegetve megjegyzi a radikális feminista rémálmát, miszerint a férfiaknak több joguk van ilyesmiket tenni, na nem mintha ő tenne ilyesmiket. “Nálunk férfiaknál nagyobb ennek a tradíciója. De az igazság az, hogy nagyon gyémántból kéne lennie annak a hölgynek, akit lecserélnék Margóra, igazából nincs is ilyen nő a világon” – hallatszik az újabb szerelmi vallomás. – “Nekünk férfiknak egyszerűen több jogunk van, de a mi kultúránkban például a válás egy szinte ismeretlen fogalom. Nem véletlenül vagyunk már ennyi ideje együtt!”

Még gyorsan kifejti újra, hogy nincs olyan nő, akire lecserélné feleségét, sőt akár meg is halna érte, ha arról van szó. “Amúgy az igaz, hogy amit nem tud az ember, az nem is fáj. Részemről abszolút megbízom benne, akár hónapokra kitenném egy szigetre valami pasival, tuti érintetlenül jönne vissza, pedig azt mondják, hogy a nőkben nem lehet bízni.”

Csak a szeretet és a tisztelet, semmi füstölgő puskacső

Szerencséjükre az ő életük egészen más, óriási a tisztelet, a szeretet és a kötődés, amit annak tud be, hogy együtt jutottak a semmiből idáig. “Nekünk olyan a praxisunk, hogy eleve sok jelentkező hölgy lenne, de azért engem nem lehet felszedni, mert színpadon vagyok. Erre vannak a celebek, én már kinőttem ebből. Amikor megtehettem volna nem volt rá pénzem, se lehetőségem, most meg már mennyit ér egy strigulával több? Aranytól kéne csöpögjön az a nő, még akkor se. Nincs az a kincs, hogy én a Margónak fájdalmat okozzak.”

Így aztán a félrelépő férfi vallomásai helyett a hosszú házasság titka vallomást kapjuk Bódi Gusztitól. “Ha én elmegyek a barátokkal délután, bármikor is megyek haza, ebből probléma nincsen” – mondja, ami annak fényében, hogy állítólag ritkán éjszakázik és nem kurvázik, nem tűnik olyan nagy teljesítménynek. – “Ebbe a kapcsolatba mindketten odatettük magunkat, tizennyolc órát dolgozunk naponta, na jó, a Margó kicsit többet. Ehhez kellett a családunk, meg a kultúra, amiben nevelkedtünk. Nincs mély dekoltázs, miniszoknya, csak úgy diszkóba járkálás. Vannak dolgok, amiket a mi családunkban levő asszonyok betartanak, és szép családi életet élnek, mert tudják hogy hol a helyük.”

Azt is megtudhatjuk, hogy Bódi ugyan nem vár el semmit a neje mégis felkel hajnal négykor, hogy enni adjon neki, de nem azért, mert ez kötelező, hanem mert neki ez így jó. “Nem vágyik drogosok társaságára, inkább a férjével érzi magát jól. Én mondjuk nem vagyok részeges és nem okozok neki mindennap fájdalmat” – nyilatkozza, amikor arról kérdezzük, hogy ő vajon hol hozza meg az áldozatot feleségéért. – “A munkánk által folyton együtt vagyunk, mi mindent együtt csinálunk, a Margónak ezek nem csak feladatai, hanem ő élvezi is mellettem az életet. Örül, ha velem van, mert szeret. Nekünk ez nagy szó, szinte sugározzuk a szeretet. Amúgy meg az a férfi még nem született meg a világon, akivel Margó megcsalna. Én pedig nagyon szeretem a feleségem.”