A színésznő akkor lenne boldog, ha nem kéne magyarázkodnia a bulvárlapoknak Joó Géza miatt, aki Vincze Lilla exe. Azt is elmondta, Ivant egy eseményen ismerte meg, később pedig összebarátkoztak. Az énekes új klipjét Joó rendezte, talán ezért is olyan szép képi világa, szerinte.

„Nem tartozom abba a körbe, akiknek mindegy mit, csak írjanak róluk. Nem akarok minden nap és minden héten megjeleni a bulvárban. Jobban örülnék, ha nívós szakmai lapokban írnának a munkáimról, az alakításaimról, esetleg a sportszeretetemről, a karitatív dolgaimról vagy a gasztronómiai affinitásomról, minden olyanról, ami egy embert teljessé tesz és nem arról, hogy éppen hol és kivel láttak” – mondta Csomor Csilla, aki érezhetően neheztelt azért, mert a bulvársajtó a magánéletét próbálta képekkel illusztrálni egy-két színes hetilapban. A színésznő a Velvetnek kifejtette, hogy eddig kizárólag csak olyan eseményekhez adta a nevét és az arcát, ami a hivatásához, a sporthoz vagy az egészséghez köthető. „Nem jelentem meg szexkiállításon, olyan eseményeken, amikhez nincs közöm, közvéleményt megosztó személyek között. Az én imidzsemben van egy tól-ig határ, van, ami ebbe belefér és van, ami nem.”

Iván arca markánsabb

A színésznő, akinek önálló estje is van – Édes Rózám! címmel -, nemrégiben összebarátkozott egy eseményen Ivannal, a popénekessel. Csomor Csilla elmondta, mivel szimpatikus volt számára az énekes, elhívta színházba, Ivan pedig elfogadta a meghívást. „Nagyon tisztelettudó, udvarias fiatalember. Eljött, megnézte az előadásaimat, adott a lemezéből, amit aztán meghallgattam.” A színésznő nem tagadta, hogy tetszett neki Ivan zenéje, és nem mellesleg az énekes menedzserével is megismerkedett. „Aztán összeismertettem Joó Gézával, aki az én munkatársam. Géza mondta, hogy már rendezett klipet és milyen jó lenne, ha az új dalból is csinálnának egyet. Amiben barátságból, önzetlenül és szívesen közreműködtem. Joó Géza találta ki a koncepciót: elmentünk egy hétre Afrikába, a hét napból ötöt végigdolgozunk, és elkészítettük ezt a szerintem nagyon szép képi világú, nagyon igényes klipet.”

Csomor Csilla szerint Ivan sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, mindamellett zeneileg,hangilag, emberileg teljesen érett. Az arculatváltást pozitívnak ítélte, sőt, a színésznő szerint a szakállnak köszönhetően sokkal markánsabb lett Ivan arca. „Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy a helyére tegyem a dolgokat. Amikor engem bántanak, támadnak, valótlanságokat írnak, az a közvetlen környezetemet, a barátaimat, a munkatársaimat, a családomat is nagyon mélyen érinti. Egy olyan dolog miatt magyarázkodni, amihez semmi közöm, méltatlan.”