Az FHM pályafutásának utolsó bombázója nem bánta meg, hogy vetkőzéssel kezdte színésznői karrierjét, mert még ez sem befolyásolja feltörekvőben lévő pályáját. Amúgy barnán jobban tetszik magának és még mindig szingli.

Labancz Lillával a Debreczeni-Dukai-Zimány naptár bemutatóján találkoztunk, ahol megtudtuk, hogy Debreczenivel van a legrégebb óta jóban, és bár a stílusához legjobban Zimány passzolna, mégsem gondolkodik naptár kiadásán. „A színészkedéssel akarok foglalkozni, nem szeretnék énekesnő lenni, mert nincs hangom és senkit nem büntetnék ezzel” – kezdi a Velvetnek. – „Modell se lennék, mert nem tudok csendben vonulni a színpadon, valamit muszáj csinálnom, úgyhogy semmi mást nem szeretnék, csak színészkedni.”

Barna hajtól barnul az arc

Labancz látványos barnaságára is kaptunk magyarázatot, már nem arra, hogy barna lett a haja, hanem a bőre színére. Kiderült, hogy a napbarnított bőr sokkal inkább a szolárium műve, mintsem a korongé az égen, sőt azt is megtudtuk tőle, hogy a barna haj barnítja a bőrt.
„Jobban szeretem az új hajszínemet, de nem azért, mert beskatulyáztak a szőkeség miatt" – vallotta már új hajszínéről, majd hozzátette, hogy az új szín nem egy előre megfontolt dolog volt, tehát nem azért festette át, mert ki akart volna szállni az Álom.net szőkenős karakteréből. - "Azt a film hozta, én meg nagyon szerettem, mindig elmondom, hogy rá is játszottam, nem tettem volna, ha nem szerettem volna. Most az új szín jobban tetszik.”

Mi is hallottunk róla, hogy Labancz Pamela Andersonnal készül forgatni, de erről a témáról valahogy nem akart beszélni. „Nem az én posztom elmondani, hogy ez mikor lesz, mert én egy színésznő vagyok. Ez valójában azt is jelenti, hogy nem beszélhetek róla.”

Első filmje, az Álom.net meglehetősen rossz kritikákat kapott, mégis ő lett az utolsó legszexibb magyar híresség az FHM történetében, persze ezt akkor még nem lehetett tudni. „A rossz kritika nem tör össze, a számomra fontos emberek véleménye számít, ha ők mondanak kritikát, azt elfogadom, de nem tudok foglalkozni az arctalan emberekkel” – fejtette ki a színésznő, feltehetően inkább a hozzászólókra értve. – „Az elején még olvastam a kommenteket, de most már nem, mert nem érdekel.”

A színésznő színpadra lép

A színház ezzel szemben izgatja a fantáziáját, meg is jegyzi, hogy már kapott felkérést, így jövőre kilép a világot jelentő deszkákra is. „Még erről sem szeretnék beszélni, bár már biztos, hogy lesz. Nem szoktam előre mondani a dolgokat, mert olyan világban élünk, hogy bármi megtörténhet.”

Így aztán nem tudtuk meg, hogy Júliát vagy Antigonét fog-e alakítani a Ruttkai- vagy a Katona József Színházban, de talán jobb is ez így. A magánéletéről annyit árult el, hogy még mindig szingli, ami nem olyan jó neki, de nincs mit csinálni. „Nincs rá időm és nem is találok olyat, akit el tudok viselni, és aki engem is elvisel” – mondta, de ez szerinte nem jelenti azt, hogy őt nehéz kibírni. – „Eleinte talán nehéz elviselni, de aztán általában megszokják, és nem akarnak elmenni soha. Teljesen normális lány vagyok, persze van pár negatív dolog, amit ki kell bírni, de azért csak lehet szeretni.”

Az FHM utolsó bombázójaként örökké első marad, de ez sem hatotta meg különösebben. „Nem így gondolom, kábé heten voltunk, mindegyik gyönyörű nő volt, mindegyikről lehetett sokat beszélni, így szerintem ez nem ilyen. Nem hinném, hogy rólam úgy fognak beszélni, hogy: Ja, ő volt az utolsó legszexibb nő az országban.”

Annak ellenére, hogy az interjú alatt folyamatosan hangoztatta, hogy ő színésznő, nem bánta meg, hogy karrierjét azzal indította, hogy levetkőzött egy férfimagazinnak. Igazából nem is értette, miért kérdeztük pont ezt, hiszen szerinte a címlap normális dolog volt, mivel ő lett a legszexibb magyar lány, azaz az első helyezett. „Hála istennek mindez nem befolyásolja a pályámat, így nem volt mit megbánnom rajta.”