Egy szál bugyiban és egy piros szalaggal átkötve, a Mikulás ölében domborít Mészáros Dóra a legújabb Playboyban. A sztriptíztáncos már második alkalommal szerepel a magazinban, elmondása szerint a 2002-es fotózás óta sok minden változott. Sikerei ellenére mindig elégedetlen magával, bár a konkurencia véleményére nem ad. Gázsiját a mostani fotózás miatt nem emeli fel, most épp annyiért táncol tíz percet, amennyiért négy kurvát kaphatna meg az ember egy-egy menetre.

Piros szalaggal átkötve, mint egy karácsonyi ajándék pózol egy Mikulás ölben Mészáros Dóra a Playboy decemberi számának címlapján. A sztriptíztáncos nem először szerepel a magazinban, a Velvetnek némi nosztalgiával mesélt arról, milyen hatalmas dolog volt 2002-ben playmate-nek lenni. „Akkoriban indult újra az újság, előttem nem sok ”ismeretlen” lányt tettek a címlapra. Természetesen neveket szerepeltetni az újságban minden főszerkesztőnek az álma, hiszen csinos lányból elég sok van az utcán, de az elismert az színésznők, énekesnők mindig több olvasót vonzanak. Ezért is volt számomra hihetetlen, hogy egy casting után azzal a hírrel hívtak, hogy engem választottak címlaplánynak. Nagyon boldog voltam. Alig vártam a fotózás napját, még akkor sem hittem el mi történik, amíg meg nem jelent a címlap."

Mészáros elmondása szerint azóta sok víz lefolyt a Dunán, szerepelt több magazinban, itthon, külföldön egyaránt. „Rutinos lettem a fotózások terén, nem izgulok, ha kamera elé kell állnom. Szőke lettem, megváltozott a testem formája, szélesebb lett a csípőm, érettebb az arcom. És azt is megtanultam, az előnyei mellett hátránnyal is járhat, ha az ember ismert ember lesz, főleg ha vetkőzés révén.” Ennek ellenére nem habozott, amikor jött az újabb felkérés, már egy ideje beszélgettek róla a főszerkesztővel, Radnai Péterrel. „Nem légből kapott dolog volt, a Playboy címlap szereplésem, csak a megfelelő időpontra vártunk és az ihletre” – magyarázta a sztriptíztáncos. „Az ötlet a szerkesztőktől származott, de azért a sminkben illetve hajban "szabad kezet" kaptam. Legalábbis megmondhattam, ha valami nem tetszik, és kompromisszumot kötöttünk."

A címlap másik főszereplője, a Mikulás már korábban is statisztált filmekben, Mészáros szerint pedig egy nagyon aranyosan játszotta a szerepét. Rénszarvas szán helyett ugyan motorral érkezett, de a playmate számára elég hitelesnek tűnt. „Kedvesen mosolygott végig, de nem tudtam, kínjában, mert talán nehéznek talál, vagy esetleg tetszett neki egy-két alkatrészem formája.” Ha pedig már a formáknál tartottunk, a címlaplány azt is elárulta, hogy akár diétának is lehet nevezni a fotózást megelőző időszakot, de nem azért, mert nem akart enni, hanem, mert kicsit betegeskedett a fotózás előtt, sőt még közben sem volt egészen jól. „Ehhez képest nagyon jók lettek a képek, örülök, hogy a stáb profin tudta kezelni a helyzetet” – tette hozzá.

„A saját tükörképemmel sohasem vagyok elégedett” – vallotta be. „Mindig észreveszek valami apró kis apróságot amin változtatnék. Például szeretnék magasabb lenni, szeretnék teltebb ajkakat, de ezek adottságok, amiken sajnos nem tudok változtatni. A melleim formája tetszik, bár már elgondolkodtam egy picivel nagyobb cicin is. A "konkurencia" véleményét pedig sosem szabad meghallgatni, mert ők mindig túloznak a kritikával.” Egy valamiben viszont biztos, mégpedig abban, hogy nem egy beképzelt típus, sőt. Úgy érzi, ráférne kicsit több önbizalom.

„A címlap számomra is egy magasabb szintet jelent, így saját magammal szemben is megnövekedett az elvárásom. Eddig is egy magasabb árfekvésben dolgoztam, de jelentősen ez nem drágítja a gázsimat" - utalt arra, hogy munkája révén folyamatosan az erotikus rendezvények vendége, mindemellett pedig legénybúcsúkra is meg lehet hívni. "Van egy határ, aminél többért nem lehet erotikus műsort eladni. Hiszen amennyiért én csak táncolok tíz percet, annyiért a fóti szemétégető mellett négy lányt kaphat az, akinek másra van igénye.”