A Cool TV kirúgott műsorvezetője másfél hónapja érkezett Magyarországra vízuma miatt, de most egy ideig itt ragadt, miután egy kihagyhatatlan lehetőséggel kereste meg az egyik csatorna. Atlantai barátnője, Kimberly valószínűleg most jól elvan nélküle, Nagy Zsolt Leo ugyanis beszámolt róla, nagy szerelmük most épp alábbhagyott. Persze ha a tévézés mégsem jönne össze, biztosan visszamegy az Egyesült Államokba, mert nem volt ott annyira rossz, főleg, hogy nem dolgozott. Amíg azonban Magyarországon van, addig átmenetileg édesanyjánál, majd albérletben fog élni, mert onnan könnyebb kiugrani, mint egy saját lakásból. Igaz, azt is ki lehet adni, ha épp nem akarunk ott lakni.

A Való Világ harmadik részének versenyzőjéről az a hír járja, hogy tönkrement az élete. Vele készített interjúnk során egyszer sem vallotta be, hogy összeomlott volna vagy elhagyta volna a barátnője, azt azonban beismerte, az RTL Klub és a Cool TV valóban beperelte szerződésszegésért. Arról is beszámolt, hogy már túl van egy tárgyaláson, de bővebben nem kívánt erről nyilatkozni.

Józan ember nem utasítja vissza

Bár a korábbi munkáltatói által indított perről nem kívánt beszélni, jelenlegi munkaajánlatáról szívesen nyilatkozott. Igaz, arról is csak rébuszokban. „A vízum miatt 3-4 havonta haza kellett jönnöm, így már másfél hónapja Magyarországon vagyok. Úgy is volt, hogy 27-én visszautazom Amerikába, de szerdán megkerestek egy tévétársaságtól, hogy lenne-e kedvem műsorokat vezetni és szerkeszteni. Olyan ajánlatot kaptam, amit józan ember nem utasítana vissza, így igent mondtam” – mondta a Velvetnek Nagy Zsolt Leo, aki az elmúlt másfél hónapot atlantai barátnője nélkül töltötte Magyarországon.

VV Leó a magyar valóságban

„Kimberlyvel most éppen hullámvölgyben vagyunk, ehhez pedig még hozzájön a távolság. Jelzem, azért nem ez a fő probléma. Ha azonban jól alakulnak a dolgok kettőnk között, akkor Kimberly valószínűleg Magyarországra jön, ezt már korábban is megbeszéltük. Egyébként is éltünk már itt.” A munkanélküli exvalóságshow-hős már most felvetette annak a lehetőségét, mi történik akkor, ha esetleg nem működik a tévézés vagy a barátnőjével szakítanak: „Mindenki biztos lehet benne, hogy akkor Alaszkába megyek, ott töltök 3-4 hónapot, mert kíváncsi vagyok, hogy ők épp úgy élnek, gondolkodnak, mint a vérbeli amerikaiak vagy esetleg van valami különbség.”

Nem dolgozott Amerikában

Azt is megtudtuk, VV Leo egyáltalán nem dolgozott az Egyesült Államokban, ugyanis nem rendelkezett az ehhez szükséges engedéllyel, az ún. zöld kártyával. Így az emlegetett úszás – és teniszoktatás is csak baráti alapon ment. „Azt is csinálhatnám, személyi edző is lehetnék kint, ha akarnék, abban is nagyon sok pénz van. Minden papír kérdése. Ha van egy kis eszed, ki lehet használni. Az amerikaiak nagyon lusták. Ha egy kicsit kreatívabb vagy, feléjük tudsz kerülni” – mondta Leo, aki ugyan dolgozhatott volna, de ehhez meg kellett volna nősülnie. „A házasság egy olyan dolog, amihez szerelem kell, felelősségteljesen kell viszonyulni hozzá. Tervbe volt véve, de ez most így alakult.”

Az egykori realitys egy stúdiót bérelt barátnőjével az Egyesült Államokban, és miután hosszú percekig sorolta, hogy volt ott portszolgálat, sok lift, teniszpálya és konditerem, azt is elmondta, nem tölti el jó érzéssel, hogy visszazuhant a kopár magyar valóságba. „Itthon teljesen más az élet. Nem érzed azt, hogy vagy valaki. Csak az autódnak, a kapcsolataidnak van értéke, a személyednek nincs. Kint csak te magad számítasz, meg esetleg a házad.”

Magyarországon meg kell dolgozni a pénzért

Albérletben fog lakni

A 34 éves exműsorvezető minden felszámolt maga mögött, amikor kiutazott atlantai barátnőjéhez, de mint mondta, ezt nem bánta meg. „Föltettem egy lapra az életemet, amit nem bántam meg, mert nagyon szerettem. Most, hogy hullámvölgyben vagyunk, talán kicsit enyhült az érzés, de azt hiszem, ha valaki szereti a másikat, és hosszútávon el tudja vele képzelni az életét, akkor érdemes mindent föláldozni. Ettől függetlenül nem biztos, hogy másoknak is azt javasolnám, mindent égessenek fel maguk mögött.”

Nagy Zsolt Leo érkezése után egyik ismerősének lakását bérelte ki, de mivel az eredeti terv szerint 27-én elutazott volna, kiköltözött a lakásból. „Most visszamentem anyuékhoz, mert kiadták azt a lakást. Hamarosan újra keresek albérletet.” Amikor arról érdeklődtünk, miért nem vásárol inkább ingatlant, elmondta, hitellel ugyan tudna venni egyet, de nem akar. „Bérelni egészségesebb, könnyebben magad mögött tudod hagyni. Ráadásul én menni akarok. Világot akarok látni. Bárhol vagyok, azt érzem, hogy a világ másik felén történik valami, és nekem oda kell mennem” – fejtette ki VV Leo, aki nem akar úgy meghalni, hogy reggel nyolctól délután négyig egy pénztárban vagy hivatalban ül, kis családja pedig otthon várja.

Fájó pontra leltünk az egykori valóságshow-szereplő lelkében, ugyanis amikor arról érdeklődtünk, visszamenne-e benzinkutasnak, ha minden kötél szakad, felhúzta az orrát. „Nem szeretem a benzinkutas szót, mert nem benzinkutas voltam. Egy napi hatmilliós forgalmú kutat vezettem, mindent én intéztem ott. Ez egy picit máshogy hangzik, mint a benzinkutas, ez egy felelősségteljes meló volt” – jegyezte meg, majd hozzátette, nem hiszi, hogy hosszútávon tudná a nembenzinkutas munkát végezni.