Völgyi Zsuzsinak már visszalépés volna a Romantic

nsz
2009.12.06. 09:30 Módosítva: 2009.12.06. 09:46
A Romantic egykori énekesnője nem talált olyan kiadót, ami a számára is megfelelő szerződési feltételekkel megjelentette volna új lemezét, ezért úgy határozott, átmenetileg a fiókba süllyeszti 1,5 éves munkáját. Az énekesnő nem tervezi, hogy visszamenne a Romanticba, de kiemelte, nem azért, mert gondja van a tagokkal, hanem mert szakmai visszalépésként élné meg. Völgyitől azt is megtudtuk, továbbra is fenntartja a véleményét, miszerint Zimány Linda zenei munkássága egy rakás fos, de nemcsak a Britney Spears-hasonmás, hanem az összes modellből lett énekesnő irritálja.

„Nem vagyok beképzelt, nem hordom fönn az orromat, de az én falamon is lóg pár arany – és platinalemez, amit nem a hangyák hordtak össze. Nem akarom őket bántani, de ha én holnaptól plasztikai sebész szeretnék lenni, akkor ahhoz tanulni kell” – öntötte szavakba véleményét a fosnak minősített Zimány Linda-produkció kapcsán Völgyi Zsuzsi. A 29 éves énekesnő élete mély hanyatláson esett át az elmúlt négy hónapban, mint mondta, mindenből elege lett, miután a magánélete sincs topon, és a lemezét sem tudta kiadni.

Még nem adja ki lemezét

Az egykori Romantic-énekesnő már hónapok óta készen van új lemezével, de nem tudja megjelentetni azt, hiába kötött korábban előszerződést a Universallal. „Megállapodtam a Universallal, hogy januárban kiadjuk az albumot, de mire kész lettem az anyaggal, már valaki más ült annak az embernek a helyén, akivel tárgyaltam. Szinte az egész előszerződést át akarta alakítani, én pedig úgy döntöttem, inkább heverjen a fiókomban, mint hogy számomra előnytelen feltételekkel jelentesse meg” – mondta a Velvetnek Völgyi, aki nemrég újra felvette a kapcsolatot a kiadóval, mert azóta ismét munkatársváltás történt a cégnél.

Völgyi Zsuzsi képekben

Hiába kapja a sorozatos arculcsapásokat, az exromanticos nem menne vissza Gáspár Győző zenekarába, mert azt már szakmai visszalépésként élné meg. „Lehet, hogy anyagilag jobb életem lenne, ha visszatántorognék, de nagyon nehéz erre rávenni magamat. Előre akarok lépni” – nyilatkozta lapunknak az énekesnő, majd kiemelte, szó sincs arról, hogy bármiféle problémája lenne Gáspár Győzővel vagy Kunovics Katinkával, bár azt ő is elismerte, hogy Gáspár "egy igen megosztó személyiség".

Ruhát árul és éneket oktat

Völgyi Zsuzsi fő bevételi forrását nyár óta az énekoktatás képezi, ugyanis miután a Universalnál elutasították albumát, felkérték, hogy oktasson a Popsztár Akadémiában. Völgyit arról is megkérdeztük, javasolná-e tanítványainak, hogy jelentkezzenek a kereskedelmi csatornák tehetségkutatóiba, mire azt a választ kaptuk, hogy azt buzdítaná erre, akinek van tehetsége és kitartása. Az énekesnő emellett édesanyjával nyitott egy internetes ruhaboltot, de mint mondta, reklám nélkül egyelőre csak a pénzt ölik bele.

Az énekesnő arról is beszámolt, magánélete jelenleg nincs a topon, bár három és fél éves kapcsolatát már egy ideje átszövik a problémák. „Nem vagyok egyedülálló, a kapcsolatom rendkívül hektikus. Hol van, hol nincs, ez ilyen csiki-csuki állapot. Általában azért inkább együtt vagyunk, mint külön, és sokkal több benne a jó, mint a rossz” – foglalta össze párkapcsolatát szűkszavúan Völgyi. Az elmúlt hónapok történései miatt az énekesnő azt tervezi, hogy egy időre külföldre megy kikapcsolódni, lelki regenerálódását a levegőváltozástól reméli. „Négy-hat hétre mennék, de még nem szeretnék erről beszélni, mert még nem fixálódtak a dolgok.”