Dukai Regina gyerekkorában sok ruhát vett turkálóban, de ma már egyáltalán nem jár, mert úgy érzi, koszos lesz, ha ilyen helyeken vásárolgat. Annak ellenére, hogy úgy gondolja, az átlag turkálói vásárló nem túl kifinomult ízlése miatt komoly divatipari kincsekre lehet bukkanni az ilyen helyeken.

Dukai Regina egy néhány nappal ezelőtti divatárverésen adott nyilatkozatával nem fogja belopni magát az emberek szívébe. A modell a turkálókhoz fűződő viszonyáról mesélt a Tabu tv-nek, és a rövid beszélgetésből kiderült, Dukai Regina koszosnak érzi magát, ha olyan helyen vásárolgat, ahova nem feltétlenül a Louis Vuitton törzsközönsége jár.

"Akik általában turkálókba járnak, azok nem tudják, hogy mit jelent egy nagyobb név. Olyanok, akiket, ha mi meglátunk, letérdelünk, ők lehet, hogy el sem viszik, úgyhogy lehet kincseket találni" - mondta Dukai Regina arról, hogy egy turkálóban számos remek darabra lehet bukkanni. A modell ezt az állítását egy anekdotával szemléltette egy jól öltözött, tetőtől talpig márkákba bújt sminkessel, aki egy Blaha Lujza téri turkálóból szerezte be a ruháit.

Ön koszos lesz a turkálóban?

A modell viszont annak ellenére, hogy gyerekkorában sok ruháját szerezte be ilyen boltokból, ma már nem vásárol turkálókból. "Utána úgy érzem, hogy koszos vagyok, száz ember megfogdosta azokat a ruhákat" - mondta Dukai Regina, aki ezek szerint azután nem érzi magát koszosnak, ha egy világmárka boltjában fog meg egy darabot általában hasonló mennyiségű ember után.

"Van egy szaga ezeknek a helyeknek, én azt nem bírom elviselni" - tette hozzá, de az szerencsére nem zavarja, ha egy ismerőse turkálóból vesz neki esetleg ajándékot, ha azt a vásárlás után rendesen kimossa.