A Csillag születik győztese nem tudja, mit hoz a holnap, abban sem biztos, hogy teremőr marad, és fogalma sincs, mikor kezdheti el új lemezével járó munkálatokat. Úgy véli, azért győzött, mert szeretik az emberek, és arról is beszámolt, bár a Csillag születik verseny volt, jó barátságot kötött Vásáry Andréval, Veres Róberttel és Csikó Szabolccsal. A díszítő-festőként végzett teremőrt arról is megkérdeztük, kiről készítene portrét a Csillag születikből. Válaszként Ördög Nóra neve érkezett.

A 31 éves győztes megállás nélkül fogadja az újságírók kérdéseit, és igyekszik mindenkinek válaszolni, pedig még ő maga sem tudja, mi lesz holnap. Megtudtuk, most, hogy megnyerte a versenyt, előtérbe helyezi az éneklést, és bízik benne, talál egy olyan énektanárt, aki tudja, hogy mi kell neki. Mert neki fogalma sincs.

Fejlődni szeretne

„Nem tudom, mi lesz ezután, az biztos, hogy próbálok fejlődni, tanulni. Rá kell jönnöm arra is, hogyan kezeljem ezt a karrierdolgot” – mondta a Velvetnek Tabáni, akit csak rengeteg foglalt hangjelzés után értünk el telefonon. A teremőrként dolgozó énekes mindhárom ellenfelét esélyesnek tartotta a győzelemre, így maga is nehezen hitte el, hogy megnyerte a Csillag születiket, aminek döntőjén ezúttal is becsúszott egy kis hiba, amit ő az izgalomnak tudott be.

Tabániért egyébként nemcsak a szavazatot küldő nézők, hanem barátai, munkatársai, húga és a helyszínen drukkoló szülei izgultak, de velük a Csillag születik-buli miatt még nem tudta megünnepelni sikerét. A teremőrből lett énekes úgy véli, nem sajnálatból kapta ő a legtöbb szavazatot, hanem azért, mert megszerették. „A stúdióban is úgy éreztem, hogy velem vannak. Szerintem nemcsak az énekest, hanem az embert is látják bennem, és érzik, hogy hozzájuk szólok” – jegyezte meg. Hozzátette: annak ellenére, hogy csak egyvalaki nyerhette meg a tehetségkutatót, a versenyzők között nem volt rivalizálás, sőt biztatták egymást.

Dalszöveget is írna

A műsor győztese még nem tudja, mikor kezdheti el az új lemezével járó munkálatokat, de már nagyon várja, és mint mondta, azt sem tartja kizártnak, hogy ő maga írjon dalszöveget. A megnyert tizenkétmillió forintot nem akarja elkölteni, úgy tervezi, gyűjt hozzá, és amikor megvan a kellő összeg, vesz egy nagyobb lakást. Az énekes nemrég úgy nyilatkozott az egyik napilapnak, bízik benne, hogy jövőre megtalálja a szerelmet. „Sokkal könnyebben lehet ismerkedni, több ajánlatot kaptam” – sorolta a műsor előnyeit Tabáni, akihez eddig csak azért szerettek volna felmenni a lányok, hogy puszit adjanak neki.

Többen úgy vélik, az érzékeny lelkületű Tabáni nem fogja tudni elviselni a rá nehezedő nyomást, de ő Friedrich Nietzsche elveit osztja, vagyis „ami nem öl meg, az megerősít”  - felelte, amikor felemlegettük a kételyeket. Miután a festőművészként próbálkozó énekesnek határozott elképzelése van arról, mi egy jó kép receptje, megkérdeztük, szerinte mi teszi a jó előadót. „Nem tudom, szerintem szorgalom kell, tehetség és kitartás”. A festészetnél maradva arról is faggattuk, kit festene meg a Csillag születikből. Így tudtuk meg, Tabáni szerint Ördög Nórának szép arca van, úgyhogy őt választaná.