Az egykori pornószínésznő utoljára két évvel ezelőtt vetkőzött magyar magazinnak, akkor is csak félig, most azonban a Playboy felkérte a januári szám címlaplányának. Belucci persze igent mondott, mert jól jön az a négyszázezer és egymillió forint közötti fizetés-kiegészítés, ám azzal nem számolt, hogy hites ipszilonos ura, DJ Antonyo nem lesz feldobva a hírtől. Az expornóstól azt is megtudtuk, férjével idén is majdnem szétmentek, amiért Belucci túl sok időt tölt külföldön.

„A Playboy még sosem kért föl, és egyébként a legjobbkor tették fel a kérdés, mert mostanában nem voltak fotózásaim Magyarországon, másrészt pedig elképzelhető, hogy miután abbahagyom a topless lemezlovasságot, már nem fogok vetkőzni” – válaszolta a Velvetnek Niki Belucci arra a kérdésre, miért mondott igent a férfimagazinnak. Bár a vetkőzésért kapott összegről nem szeretnek beszélni a magyar hírességek, annyit sikerült kihúznunk belőle, hogy elégedett a kapott összeggel. „Nem fizettek rosszul. Ingyen nem vállaltam volna, de kisebb összegre is nemet mondtam volna” – mondta, míg végül kibökte, hogy a kapott fizetés-kiegészítő valahol négyszázezer és egymillió forint között mozog.

DJ-ből lett playmate

Bár fordítva szokott lenni, Niki Belucci (leánykori nevén Pósán Nikolett - a szerz.) DJ-ből lett playmate. Többek között az vezérelte, hogy megmutassa, mennyit változott az elmúlt években, ugyanis a sport – na meg persze a kor – átformálta. A képek eredetileg nem egy szobában, hanem egy torna – vagy edzőteremben készültek volna, miután Belucci tíz évig szertornázott, ám miután ehhez nem találtak megfelelő helyszínt, kénytelenek voltak mást kitalálni. „A képek hangulata szürreális, a buli előtti készülődést örökíti meg, leszámítva, hogy normális esetben természetesen nem bámulok ki az ablakon meztelenül és nem merengek a semmibe.”

Niki Belucci férjéről, DJ Antonyóról eddig is köztudott volt, nem szereti, ha asszonya meztelenkedik, így különösen kíváncsiak voltunk arra, mit szólt a Playboy-fotózáshoz. Megtudtuk, Belucci hites ura nem volt épp elájulva az ajánlattól. „Viccelődtünk, hogy amikor majd felteszik ezt a kérdést, azt fogom mondani, hogy 'ha már otthon nem vetkőzök, akkor legalább máshol tegyem'” – poénkodta el a válaszadást Belucci, aki aztán komolyra fordította a szót. „Voltak belőle kisebb vitáink, ugyanis kész tények elé állítottam, amit zokon vett. Végül megbékélt, amikor mondtam, hogy csak három olyan kép lesz, amin nagyon merész. Aztán az egyik túl sokat mutató lett, de ezt csak a fotózás után hat nappal közöltem vele. Teljesen kiakadt, azt akarta, hogy tiltassam le a fotókat.”

Majdnem elváltak

A topless DJ végül nem tudott meghátrálni, mert korábban már aláírta a szerződést. Férjét végül azzal hűtötte le, hogy kijelentette, ez az utolsó ilyen jellegű fotója. Az interjú során arra is fény derült, a házaspár kapcsolata idén majdnem teljesen tönkrement, ugyanis Belucci külföldi fellépései miatt nyáron mindössze 5-6, télen 10-13 napot tartózkodik Magyarországon. „Idén már azt fontolgattuk, hogy lehet, inkább külön kellene folytatnunk, mert nincsenek közös élményeink. Két éve még borzasztóbb volt, akkor csak havonta három napot voltam itthon, a többit hotelekben, bőröndökből élve töltöttem.”

A 26 éves DJ egyébként elégedett a róla készült képekkel, bár lett volna még olyan fotó, amit berakott volna a januári Playboyba, de erre nem volt lehetőség. Természetesen Beluccit is Ördög Nóra pasija, a celebfotósból fotóscelebbé lett Nánási Pál fotózta, akivel könnyen együtt tudott dolgozni, miután korábbi CKM-es fotóit is ő készítette. A topless DJ arra is kitért, alapvetően nem tartja magát a playmate-ek közé valónak, úgy gondolja, a lapba elvétve kerülnek csak be olyan nők, akiken minden természetes. „Nem túl nagy a mellem, de elégedett vagyok vele, ráadásul az én társaságomat főleg természetes szépségű lányok alkotják. Nem mondom, hogy aki tényleg elégedetlen magával, ne műttesse meg magát, de ne vigyék túlzásba, ugyanis sokan vannak olyanok, akiknek túl nagy a mellük vagy a szájuk, esetleg mindkettő.”

Még ráér a gyereken gondolkodni

Annak ellenére, hogy Magyarországon alig hallat magáról, Franciaországban már-már elismert DJ-nek számít Niki Belucci. A francia Radio FG versenyt indított, hogy megszavaztassák a világ legjobb DJ-jét. A listában Belucci neve is szerepel. Karrierje fölfelé ível, és annak ellenére, hogy Japánba még nem tudott eljutni, úgy véli, ez sincs messze. A pornósból lett lemezlovas mostanában kénytelen lejjebb faragni a koncertekből, férje ugyanis ezt kérte tőle. Belucci arról is beszámolt, párjával januárban Thaiföldre utaznak pihenni, számukra ez lesz a nyaralás, miután a szakmában igen pörgősek a nyári hónapok.

Niki Belucci úgy tervezi, 33-35 éves koráig áll még be a DJ-pult mögé, bár tavaly még 30 év volt a korhatár. „Persze, járnak harmincévesek is buliba, én is fogok, de nem biztos, hogy annyi idősen már a pult mögött kellene állnom, és szórakoztatnom kellene a közönséget. Sokkal inkább a családon kellene gondolkodnom, mert ez lenne a normális. Csak azt nem tudom, hogyan fogok tudni lemondani a zenéről és az utazásról, mert épp annyira szeretek utazni, mint amennyire utálok."