A volt megasztáros is szerepelt abban a fotósorozatban, amit néhány évvel ezelőtt készített a címlaplányból fotóssá lett Marjai Judit. Groovehouse Judy volt férjének új barátnője szégyenlőssége miatt nehezen vette rá magát, hogy levetkőzzön, de miután a képeket egy jótékonysági árverésre készítette Marjai, beadta a derekát. Megtudtuk, az énekesnő egyik férfimagazinban sem mutogatná magát öncélúan, főleg, hogy nem szorul rá anyagilag.

"Nyilván már akkor is megosztottam a közönséget, jöttek negatív kritikák is, de sokan észre sem vették, hogy meztelen vagyok, mert nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy egy kicsit letisztultabb stílusban ábrázoljunk egy bebörtönzött angyalt” – mondta a Velvetnek Tóth Gabi, aki két-három évvel ezelőtt Bálint Antóniához és nővéréhez, Tóth Verához hasonlóan modellt állt a címlaplányból fotóssá lett Marjai Juditnak, aki jótékony célra készített képeket.

Nem akar pénzért vetkőzni

Az énekesnő lábára egy rózsaszín bilincset, hátára angyalszárnyat erősítettek. Társaságot is kapott egy Elvis Presley-imitátor, Czeczei József személyében, aki egy kicsit megnehezítette a dolgát, mert vannak dolgok, amikről Tóth Gabi is konzervatívan gondolkodik. „Nagyon szégyenlős vagyok, nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy ledobjam a texilt. Nem is volt rá példa azóta. Felszólítottam Elvist, aki a képen szerepel, hogy csukja be a szemét, és véletlenül se merjen lesni. Nem akartam, hogy más is lássa azokat a testrészeimet, amiket a szerelmemnek tartogatok.”

Az exmegasztáros Tóth Gabitól azt is megtudtuk, nem tervezi, hogy férfimagazinoknak vetkőzzön. „Pénzért vetkőzni, nem is tudom” – latolgatott Tóth Gabi, míg végül elutasította a fiktív férfimagazinos felkérést. „Aki rá van erre szorulva, az csinálja, de én nem akarok beleesni ebbe a csapdába. Azt szeretném, ha énekesnőként ismernének az emberek, abból szeretném megkeresni a kenyeremre valót” – jegyezte meg.