Az énekesnek négy balesete is volt az elmúlt négy évben, de mindegyiket megúszta karcolás nélkül. A sebezhetetlen Fekete Pákó legutóbb az ajándékkocsiját törte össze, így most kénytelen bérautóval közlekedni.

Fekete Pákónak 2007. nyarán kezdődött a közlekedési-balesethulláma. A sorozatot azzal nyitotta, hogy egy BMW-vel a szalagkorlátnak hajtott. Ma már így emlékszik vissza a történetekre. „Majdnem kirepültem a kocsiból. Kábé egymillió-háromszázezer forint károm keletkezett. El kellett adni a kocsit, egy autóbontónak.” Szerencsére sem ő, sem az utasa nem sérült meg ennél az ütközetnél, amiről egy olvasó tájékoztatta a Velvetet.

Ugyanabban az évben, ősszel koccant egy körforgalomban. Mindez Nyíregyháza felé történt, utasa ismét gyermeke anyja volt, Ágica, aki megint horzsolások nélkül úszta meg a kalandot. Ekkor már terhes volt Fekete Pákó kisfiával, Bencével. Az énekes neje akkor úgy döntött, jobban odafigyel gyermeke apjára, és azóta is mindig szól neki mindenért, ha együtt szállnak kocsiba. Továbbá ő felelős azért is, hogy időben le legyenek cserélve a téli vagy nyári gumik.

Most éppen bérautó

2008-as évet Fekete Pákó, neje figyelmeztetéseinek köszönhetően, baleset nélkül megúszta. 2009-ben már nem voltak ilyen kegyesek hozzá az égiek, ugyanis durrdefekttel jutalmazták Vác felé. Azt a kalandot is karcolás nélkül zárta Fekete Pákó, így azt feltételezzük, hogy sebezhetetlen. Ezt az elméletet az igazolja, hogy idén januárban 120km/h-val majdnem elütött egy szarvast, de helyett inkább egy fának csapodott. Sikerült rommá törnie az a Chevrolet terepjáróját, amit a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungeles realty után kapott az importőrtől.

Fekete Pákó elmondta, az összes balesete megelőzhető lett volna, ha nem száguldozna, és időben elvinné az autóit szervizbe. „Addig használom a kocsit, amíg nem történik valami, pedig a kereket, a fékeket meg mindent ellenőriztetnem kéne. Megpróbálom ezeket nem elfelejteni a jövőben. Most hétszázezer forintos károm keletkezett.” A celeb arra is kitért, hogy a hat éves intenzív vezetés ijesztő baleseti statisztikája ellenére sem gondolja azt, hogy nem ül többet volán mellé, hiszen nem az a békávézos típus, és a vidéki haknikhoz elengedhetetlen egy saját tulajdonú autó. Legutóbbi balesete óta pedig kénytelen bérautóval közlekedni.