A Playboy új címlaplánya figyelemreméltóan koptatja le a pasikat, és arra vágyik, hogy ő találja meg a nagy őt, ne pedig fordítva. Emellett tisztában van azzal, hogy szeretné befejezni a fodrásziskolát, a táncot pedig abbahagyni, mert már felismerik.

Pavlik Tünde akkor vált a bulváruniverzum részévé, amikor a Benkő feleséget keres című RTL Klubos műsorba arajelöltnek jelentkezett. „Hát indok nem volt, gondoltam ennek lesznek ilyen folytatásai, meg egy bulinak se rossz, ezért jelentkeztem rá” – mondta Pavlik, aki már az interjú elején arra utalt, hogy a Playboy új címlaplánya lett, hála a televíziós produkciónak. Amikor arról kérdeztük, milyen más folyományai vannak a műsornak, és mit szeretne elérni, így választ. „Nem tudom mit szeretnék, de lesznek még lehetőségek. Nem akarom elszólni magam, de Cool TV-n lehet, hogy lesz folytatása annak, ami volt, csak önállóan fogok szerepelni benne.” Tudjuk, hogy igénytelenség nem megkérdezni mit értett ezalatt, de nem volt rá lehetőségünk, mert rögtön megindokolta, miért kaphatna saját műsort. „Amikor a Benkő show-ba jelentkeztem, gondoltam általa fogok kelleni. Azért vagyok érdekes, mert nagyon nagy a kisugárzásom, a mosolyom nagyon szép, és amit sokan mondanak: egyedi stílusom. Persze vannak, akik nem bírják.”

A mellnagyobbító műtétről két órát késett

Playboy Tünde azt is megosztotta a Velvettel, hogy egyáltalán nem készült úgy testileg, mint lelkileg arra, hogy bemutatja magát a magyar valóságnak, mert ő nagyon spontán, így képtelen előre bármire készülni. „Az utolsó pillanatra hagyok mindent. A Playboy fotózásra is az utolsó pillanatra szereztem körmöst, és mentem el szoliba.” A táncoslány úgy véli, ez az attitűd már annyira a személyisége része, hogy képtelen levetkőzni. „Amikor a mellnagyobbító műtétem volt – jobban érzem azóta magam, arányosabb lett a testem – akkor is két órát késtem. Elaludtam, utána meg iszonyú nagy dugó volt.”

Ahol tudja, Pavlik hangsúlyozza, hogy szingli, így most is elmondta, se a műtétre, se a fotózásra nem kísérte el senki. Mint mondta, meglepődött azon is, hogy ennél a férfimagazinnál teljesen meztelenül kell pózolni. „Nem nagyon szoktam ilyen újságokat nézni, nem szokott lekötni. Mostanában elkezdtem pletykalapokat olvasni, mert mindenki arról beszél, ami ezekben van, még ha nem is igazak a történetek. A Playboy eléggé nívós magazin, kevés hozzám hasonló lánynak sikerült belekerülnie” – mondta a friss tapasztalataival legózó Pavlik.

 

Nagyon aranyos vagy. Pusza

„Változó az ízlésem, ha ránézek egy pasira, tudom, hogy érdekel-e. Nagyon sokfajta barátom volt, ezért nem tudom meghatározni milyen az ideálom” – mondta, majd hozzátette, a műsor vége óta, sokan megkeresik, megszólítják, lassan nem győzi kezelni a rajongóit. „Nem szoktam annyira belemélyülni egy-egy beszélgetésekbe, van egy sablondumám, amit használok: Szia! Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy. Pusza. Ha azt kérdezik, megismerhetnek-e velem közelebbről, akkor azt mondom, igazából nem szeretnék kapcsolatot, de szívesen barátkozom veled, úgy mint egy barát. Mindenkinek igyekszem válaszolni a levelére, de van, hogy napokba telik, míg valakinek megírom a választ.” Benkő arajelöltje állítólag azért kosaraz ki mindenkit, mert az igazit várja. „Azt szeretném, hogy ne ő nézzen ki engem, hanem ránézzek, és én mondhassam: ő az igazi.”

Csapásként éltük meg, amikor a szerelmet kereső címlaplány bejelentette, a jövőben nem szeretne táncolni, mert már felismerik, és ez kellemetlen neki. „Le szeretnem rakni az iskolámat, a fodrász sulit, aztán majd kiderül, mi lesz velem."