Másokkal ellentétben a sztriptíztáncost a hétvégi nagy mennyiségű téli csapadék nem felöltözésre, hanem vetkőzésre késztette. Mészáros Dóra havas-bugyis fotósorozatát amatőr fotós barátja készítette, a legnehezebb feladatnak a megfelelő helyszín megtalálása bizonyult. Az expornós többek között egy vita végére is pontot tett: igen, szilikon mellei vannak. És az orra sem eredeti.

Régi álma vált valóra Mészáros Dórának, amikor hétvégén hatalmas mennyiségű hó esett a fővárosban. A sztriptíztáncosnőnek persze esze ágában sem volt felöltözve élvezni a lehullott csapadékot, pont ellenkezőleg: egy szál bugyiban vetette bele magát a fehér környezetbe, amit rögtönzött fotósként a barátja örökített meg.

„Régóta szerettem volna egy ilyen fotósorozatot, csak eddig nem adatott meg a lehetőség, a hó és a megfelelő helyszín hiánya miatt” – magyarázta Mészáros a Velvetnek. „Most viszont kaptunk az alkalmon, és a kertben csináltunk pár képet, amik annyira nem sikerültek jól, így még jóval később, munka után is rávettem a barátomat, hogy készítsünk még több felvételt. Annyira tetszenek az olyan képek, amikor két oldalról látszódnak a házak, középen pedig a végtelen út, így hát bebugyoláltam magam egy rózsaszín pokrócba, bevágódtunk az autóba, és elindultunk az éjszaka közepén megfelelő helyszínt keresni.”

Ez persze nem volt olyan könnyű feladat, mint elsőre hitték, ugyanis a késő időpont ellenére az utcák megteltek járókelőkkel, akik szintén élvezték a havat. Felöltözve, természetesen. „Tökéletes hely volt bőven, de ki sem mertem szállni a kocsiból, mert attól tartottam, ha meglátnak egy szál bugyiban, kihívják ránk a rendőrséget. Már feladtuk a dolgot és otthon voltunk, amikor úgy döntöttem, nekem akkor is kellenek ezek a fotók, így végül a házunk előtt pózoltam. Nagyon nehéz lámpa nélkül csinálni képeket, szerintem örülhetünk, hogy ennyi is sikerült. Hideg volt, de alapvetően nem vagyok normális, ha akarok valamit, akkor azt véghezviszem, tudtam, hogy kibírom” – mesélte a sztriptíztáncos, akinek segítőkész pasiját mindig is izgatta a fotózás, de géphez még csak mostanában jutott, így teljesen amatőrként látott hozzá a feladatnak. „Ezek az első képei. Mivel műszaki beállítottságú, szeret mindenféle kütyüt nyomkodni, nagyon érdeklődik a fotózás iránt is” – tette hozzá Mészáros, aki mindezek ellenére elégedett a végeredménnyel.

Az expornós kérdésünkre válaszolva pontot tett a folyamatosan felmerülő vitatéma végére is, miszerint természetes vagy csináltatott mellekkel rendelkezik. „Tíz éve tetettem be implantátumot” – vallotta be. „Eszembe sem jutott kés alá feküdni mindaddig, míg meg nem láttam egy olyan plasztikai sebészeten átesett mellet, amire azt mondtam, hogy ilyet nem lehet, csak rajzolni. Annyira gyönyörű volt, hogy eldöntöttem, annak ellenére, hogy mindig is volt cicim, nekem ilyen kell. Elégedett is vagyok a végeredménnyel. Mivel már a műtét előtt volt bőven mirigyállományom, szerencsém van, a végeredmény teljesen természetesnek hat. Szoktam keresgélni, hol van a szilikon és nem is tudom kitapintani, körbevette a saját testem. Meg is fordult a fejemben nem egyszer, hogy csak átvágtak, nem raktak bele implantátumot, és csak megkarcolták a mellemet, hogy legyen ott valami heg” - poénkodott.

Hozzátette, az orra a második és egyelőre az utolsó testrésze, ami sebészeti beavatkozáson esett át. „Nem volt vele nagy baj, csak nem volt egyenes, ami viszont pont elég volt ahhoz, hogy zavarjon. Nem csináltak semmiféle drasztikus beavatkozást, nem törték el, csak egyszerűen lereszelték.” Mint kiderült, ha lenne hozzá elég bátorsága, és ha biztos lenne a tökéletes végeredményben, több mindent változtatna magán. A legnagyobb fájdalma mégis a lábán található heg, ami egy tinédzserkori betegség emléke. „Tizennégy voltam, kicsit furán jártam. Lúdtalpra gyanakodtunk, de kiderült, hogy egy alma nagyságnyi daganat van a combcsontomon. Azonnal műtöttek, hosszú ideig nem jártam iskolába, és amikor lábra tudtam állni, akkor sokáig mankóval közlekedtem” – idézte vissza a történteket Mészáros, aki ezzel a szépséghibával amiatt nem fordult még plasztikai sebészhez, mert attól tart, a beavatkozás után sokáig pihenésre lenne ítélve, ezt pedig nem engedheti meg magának.