Hajdú Péter asszonyának újra bedurrant a melle a terhességtől, ezért jó ideig ismét elégedett lesz vele. Amikor pedig már nem, akkor megműtteti. Sarka Kata még 2-3 évig lesz otthon főállású anyaként, aztán dolgozni kezd, és csak akkor vetkőzik a szülés után, ha úgy fog kinézni, mint Rubint Réka.

Amikor nyáron a férfimagazinok megkeresései kapcsán beszélgettünk Hajdú Péter asszonyával, Sarka Kata arra hívta fel a figyelmünket, hogy sokkal jobban örülne, ha a vetkőzés helyett inkább arról írnának a lapok, hogy ő gyerek mellett tanul. A TV2-re átkerült Frizbi Hajdú Péterrel című műsor forgatása alatt adott nyilatkozatában azonban már nem volt ennyire lelkes, illetve dehogynem, csak nem az iskola miatt.

„Nem tudom, hogy meg tudom-e csinálni a diplomámat, hiszen ismét abban az évben estem teherbe, amikor végeznem kellene a főiskolán. Noémivel halasztottam, most elkezdtem, remélem, be tudom fejezni” – mondta a Velvetnek Hajdú-Sarka Kata, aki tízhetes terhes Hajdú Péter második gyermekével. Hozzátette, azért is fontosak számára tanulmányai, mert példát szeretne mutatni gyermekeinek azzal, hogy mindkét szülőjük diplomás.

„Az első perctől tudtuk, hogy nekünk két gyerek kell, hogy szeretnénk a lányunknak testvért. Azt, hogy mikor jöjjön a baba, nem beszéltük meg előre, annyiban maradtunk, hogy jön, amikor jön, mi szeretettel fogadjuk” – részletezte újbóli gyermekvállalásuk történetét Hajú Péter neje, rácáfolva önmagukra, hiszen egészen tetemes hírgyűjteményünk van arra vonatkozóan, hogy mikor és milyen nemű testvért szeretnének lányuknak, Hajdú Noéminek.

Hogy a gyerek pontosan milyen pózban fogant meg, nem tudjuk, azt viszont igen, hogy Sarka Kata a szoptatás miatt nem szedhetett fogamzásgátlót, így történt, hogy bár mindössze 11 hónappal ezelőtt adott életet lányuknak, ismét teherbe esett. Ahogyan már korábban is elmondták, másodjára jobban örülnének egy fiúnak, de az sem feltétlenül gond, ha ismét lányuk születik, hiszen lehetőség még van bőven. „Számomra beleférne egy harmadik gyerek, Peti viszont úgy gondolja, jobb, ha kettőnél megállunk. Azt hiszem, 35 éves korom után szívesen szülnék még, hogy újra babázhassak” – erősítette meg újbóli gyerekigényét Sarka Kata, ami férjében egyelőre nem fejlődött ki.

Miután a pár még nem tudja, milyen nemű gyermekük születik, nevet sem választottak, bár Sarka Kata állítása szerint gyakran elgondolkodik rajta. „Folyamatosan mozgolódik bennem, hogy ki kellene találni egy fiú- és egy lánynevet, de a Noémit is annyira nehezen választottuk ki, hogy nem tudom, ezúttal hogy lesz. Ha fiunk lesz, örülnék, ha Péter lenne, de Peti hallani sem akar róla, hogy ugyanúgy hívják, mint őt. Arra hivatkozik, hogy akkor még jobban hasonlítanák őket egymáshoz.”

Miután egész nap lányával, Hajdú Noémivel foglalkozik, nincs ideje aggódni azon, hogy minden rendben lesz-e második gyermekével, néha azonban őt is elkapja a görcs. „Megesett már, hogy Noémi alvás közben belerúgott a hasamba, én pedig rögtön hívtam az orvost, hogy nem ártott-e a babának, de megnyugtatott, hogy biztosan nincs baj.”

Sarka Kata 2-3 évig még biztosan főállású anya lesz, holott még csak 23 éves, bár ez szerinte csak jó. „Azért van annyira jó kapcsolatom az édesanyámmal, mert ő is nagyon fiatal. Többször eszembe jut, hogy a gyerekeim már 17, 18 évesek lesznek, mire én betöltöm a negyvenet, vagyis elég fiatal ahhoz, hogy bármihez kezdjek. Ennek ellenére nem örülnék neki, ha a lányom 22 évesen azt mondaná: 'anya, terhes vagyok'.” A szülés után Sarka Kata többször is emlegette a mellplasztikát, ám erre a gyermekáldás miatt egyelőre várnia kell. A Frizbi forgatásán egyébként épp elégedett volt a dekoltázsával.

„Most megint nem érzem magam kényelmetlenül a mellem miatt, mert így, hogy terhes vagyok, újra bedurrant, de ez nyilván nem marad így szoptatás után, úgyhogy akkor biztosan szükség lesz a műtétre” – mondta Sarka, aki újra várandósan azt mondja, nem vetkőzne második gyermeke után. „Ha úgy fogok kinézni, mint Rubint Réka, akkor szívesen, de a következő baba után biztosan nehezebb lesz visszanyerni ezt a formát, úgyhogy most azt mondom, nem vállalnék vetkőzést a szülés után.”