Koncz Gábor színművész lánya, Regina 17 éves kora óta modellkedik, és négy év után ismét vetkőzött egy keveset az egyik magazin kedvéért. A 24 éves Koncz-lány szerint a fotósceleb Nánási Pál által készített fotók letisztultak lettek, ami szerencsés, mert amúgy sem vallja magát vad nőnek. A vetkőzést most egy ideig hanyagolja, mert jelenlegi párja ennek a sorozatnak sem örült, ráadásul Koncz 1-2 éven belül családot szeretne, abba pedig már nem fér bele a meztelenkedés.

A Jászai Mari-díjjal is kitüntetett színművész, Koncz Gábor lánya, Koncz Regina 2006-ban az FHM-nek, és most négy évvel később a CKM-nek is levetkőzött. Annak ellenére, hogy már készültek róla olyan művészi képek, amelyeken a mellbimbóját is megmutatta, a magazinnak nem volt hajlandó kitárulkozni. Koncz a Velvetnek elmondta, most egy ideig nem szeretne szexis képeket vállalni, jelenlegi párja ugyanis ezeknek sem örült. „Tisztában volt azzal, hogy modellkedem. Nagyon friss volt a kapcsoltunk, amikor elkészültek a képek, úgyhogy nem szólt bele semmibe”.

Néhány éven belül családot szeretne

Bár a modell pasija – akivel három hónapja jár - akkor nem ellenezte a képeket, most nem örül a szexis fotóknak, de ahogy Koncz mondta, ezen is túllesznek. „Most egy ideig nem szeretnék vetkőzni, 1-2 éven belül ugyanis családot szeretnék, úgyhogy talán végleg befejezem a modellkarrierem szexis részét.” A gyermekvállalás nem befolyálja Koncz távolabbi, modellkedéssel kapcsolatos terveit, a Velvetnek ugyanis elmondta, úgy véli, ha eljön az idő, össze tudja majd egyeztetni a gyereknevelést és a divatszakmát. Ráadásul amennyiben kellően odafigyel arra, hogy mit eszik terhesség alatt és után, akkor hamar vissza tud térni szakmájához.

Koncz Regina jelenleg nincs elhavazva munkákkal, az utóbbi egy évben viszonylag keveset dolgozott, mint mondta azért, mert inkább tanulmányaira szeretett volna koncentrálni, idén ugyanis utolsó éves a Budapesti Kommunikációs Főiskolán. Szakdolgozatát már megírta, júniusban fog diplomázni, ezt követően pedig - ahelyett, hogy korábbi tervei szerint külföldre utazna - Magyarországon marad, ugyanis jelenleg nagyon szerelmes.

Mindene természetes

Sokakkal ellentétben Koncz nem jár castingokra, és modellügynökségnél sem regisztráltatt magát, mégis vannak felkérései. „Volt idő, amikor castingokra kellett járnom, de sohasem intenzíven. Szerencsés vagyok, mindig hívnak sminkesek, modellek, fotósok, stylistok, így kapok munkát külföldön is” – mondta a Velvetnek Koncz Regina, aki akár a Ford modellügynökséggel is leszerződhetett volna, ha abbahagyja az iskolát.

A modell egyébként nem támogatja a plasztikai műtéteket, és bár többen úgy gondolják, szája fel van töltetve, ő azt állítja, mindössze szerencsés génekkel rendelkezik. Édesapja, Koncz Gábor színművész a mai napig fontos tanácsokkal látja el, de állítja, már nem követi mindenben vakon apját, hiszen időközben ő is felnőtt.