Staller Ilona harmadik esküvőjére, egy kisebb fogyókúrára és újabb mellműtétre készül. Az egykori pornósztár a sportolást hanyagolja, mivel a testmozgásáról gondoskodik a 25 évvel fiatalabb olasz vőlegénye. Luca Di Carlót pont úgy nem zavarja Cicciolina pornós múltja, ahogy az 58 éves menyasszony 17 éves fiát sem.

Staller Ilona, azaz Cicciolina Hajdú Péter műsora kedvéért érkezett Rómából Budapestre. A harmadik házasságára készülő egykori pornósztár és politikus elmondta, salátával tartja magát formában, bár a melleit most újra meg kell csináltatnia, mivel már régiek a szilikonbetétei. A még mindig bugyingó nélkül közlekedő Cicciolina - hiába köthető a neve a pornóhoz - 17 éves fiával sosem beszélt a szexről.

A Frizbi Hajdú Péterrel című Tv2-s műsor a legnagyobb attrakcióként Cicciolinát hívta meg a stúdióba. Az egykori pornósztár 25 évvel fiatalabb vőlegényével érkezett. Luca di Carlo, aki állítása szerint ügyvéd, szakadt farmerjában terelgette 58 éves menyasszonyát, aki a közönség nagy boldogságára megmutatta, hogy a bugyi viselését változatlanul hanyagolja.

Staller Ilona a Velvet kérdésére elmondta, nem az esküvő előtti hétvégén ejtették még gyorsan útba Magyarországot, ugyanis a Valentin-napra tervezett lagzi idő hiányában elmarad. „Az első házasságom az téves házasság volt, a férjem huszonöt évvel volt idősebb, a második házasságom is tévedés volt, de legalább született egy csodálatos fiam. A harmadik az másmilyen lesz. Luca nagyon jó fej, szeretem a nagyon bohém embereket, és ő ilyen” – mondta Staller, majd arról mesélt, imád hazalátogatni, mivel itt mindig finomakat ehet.

„Amikor Magyarországra jövök, mindig meghízok, mert imádok itthon enni. Így amikor visszamegyek, akkor mindig salátázok. Rómában minden reggel mérem magam, és ha látom, hogy híztam egy kicsit, akkor este csak salátát eszem, de szigorúan kevés sóval és kevés olajjal, valamint rengeteg folyadékot iszom” – osztotta meg alakformálási titkait Staller Ilona, aki valószínűleg azért nem említette sportolást, mivel párja rendszeresen karbantartja.

Arra a kérdésre, tervez-e plasztikai műtétet, elmondta, igen, de nem a külsőségek, hanem egészségügyi okok miatt. „El kell mennem megcsináltatni a melleimet. A kilencvenes években feküdtem kés alá, és amikor mammográfiai szűrésre mentem, akkor az orvosom szólt, hogy öt-hat évenként újra meg kell csináltatni, így most muszáj lesz. Nincs kedvem, mert nem egy kellemes élmény” – utalt a szilikonbetétek cseréjével járó macerára.

Cicciolina, aki jelenleg valóság-show meghívásokból tengeti életét, elmondta, a pornós múltja meglepő módon nem hat ki a kapcsolatára sem a vőlegényével, sem a gyerekével, mivel állítólag egyikük sem látott semmit a fiatalkori alakításaiból. „A fiamat a barátai világosították fel, meg a nagyszülők. Tőlem nem kérdezett semmit. Tudja nagyon jól, hogy pornósztár voltam, de nem érdekli, szerintem nem is látta egyetlen pornómat sem.”