Legalább is nem a nézők miatt. Bartha Zsolt visszatér, ha tetszik, ha nem. A Barátok Közt színésze addig pálinkáztat és Wass Alberteset játszik.

Legőszintébb megdöbbenésünkre olvasóinkat (főleg kommentelőinket) szinte sokkolta a hír, hogy a Barátok Közt „legtehetségesebb színészét”, a Bartha Zsoltot játszó Rékasi Károlyt kiírják a sorozatból. Persze így néhány nappal később már szó sincs róla, hogy ne térne vissza a rosszfiú, akit a producerek szerint ideje volt már bezárni, mert olyan sok rossz fát tett a tűzre, amit már nem bírtak elnézni a körmüket rágó kisnyugdíjasok.

Kommentelőink egy része követelte, hogy azonnali hatállyal rakják vissza Bartha Zsoltot (aka Bobby Ewing) a helyére, de volt, aki gyűjtött volna neki, akár Isaurának, pláne most, hogy a feleségét is nélkülöznie kell a Reflektor magazin stábjának. Détár Enikő, a mély levegővétel nagyasszonya ugyanis sajnálatos módon lebetegedett, néhány napra még a pszichiátriára is beszállították idegösszeomlás miatt.

Ugyan Rékasi Károly az RTL Klub valamennyi műsorában elmondta már, hogy karaktere mindenképp visszatér, azért kedd reggel még a Bumerángból is felhívták Bochkorék, hogy az éteren keresztül is szóljon a B. Zsolt fanekhez, ezt a színész azzal spékelte meg, hogy még Encivel közös honlapjára is kitette, hogy nem örökre hagyta el a Mátyás teret, igaz, ezt valamiért hétpecsétes titoknak titulálta.

Ezt akkor tehát kipipálhatjuk, a kérdés a jövőre nézve csak annyi, mikor és hogyan tér vissza Bartha Zsolt. Nyilván pont akkor, amikor Zsófi már bepasizik, de azért majd meglátjuk mekkora büntetést szabtak ki rá a sok rosszaságért.

Pálinka és a növények

Kommentelőinknek viszont nem kell nélkülözniük Rékasit, hiszen mindenkit megnyugtat, hogy van munkája elég, ha meg nagyon látni akarnák, akkor meg lehet nézni a Wass Albert-estet, amit majd nemsokára szintén promózni kezd honlapján, mint egy igazi profi.

Rékasi sose felejti el megemlíteni az interjúkban, hogy ő már nagyon sok mindenen keresztül ment feleségével: került már válságba a házasságuk, de az is előfordult, hogy pulóvert árultak Budapesten, hogy meg tudjanak élni, így értük amúgy sem kell soha izgulni. Ez abból is látszik, hogy ma is több lábon állnak, hiszen a színészkedés mellett pálinkát is árulnak, ami feltehetően nem rossz biznisz, inni mindig fognak az emberek. Az persze más kérdés, hogy milyen ez a pálinka, mi még nem kóstoltuk, pedig voltunk olyan bulin, amin lehetett kapni.

De nem csak a pálinkában, hanem az aloe verában is hisznek, erre enged következtetni, hogy arról pletykálnak a városban, hogy azért is ment sittre Zsófi életének értelme, mert különböző Aloe Vera-termékeket csempészett Mátyás téri kávézójának pultjaira, ami tilos, hiszen a valóságban is létező használati cikkeket elméletileg nem fogyaszthatnak a szereplők.