Az énekes hisz Istenben, az UFÓKBAN, a kozmikus kvantumugrásban, és a szeretetben. A világvégében nem, és azt is megtudtuk, azért lett énekes, hogy megnyissa az emberek szívét.

Pataky Attila volt a harmadik szerencsés versenyző a héten, akit Hajdú Péter vendégül lát a TV2-n futó Frizbiben. A műsorvezető valószínűleg olvasta, hogy Pataky korábban arról nyilatkozott a Best magazinnak, hogy több nulladik típusú találkozásban is volt már része, így elsősorban erről kérdezte a néha szereptévesztő énekest. „Tizenkét éves koromban csapódott be mellettem egy gömbvillám, és utána csak annyira emlékeztem, hogy nagyszemű orvosok vizsgáltak, segítettek.” Pataky szerint ő nem egy kivételes ember, és nem ezért látogatták meg többször az UFÓK.  Ezt azzal kívánta alátámasztani, hogy megemlítette, Pécs környékén 500-600 észlelés van évente.

Szívcsakra, nemzet, huszonhatezer év

Természetesen tanúi is vannak, az első, a második felesége, és számtalan barátja, akik közül senkinek nem jutott eszébe lefényképezni az eseményt, így csak szóban tudják megerősíteni, Pataky állításait. Az énekes úgy érzi, azért lett végül is rocker, hogy megnyissa az emberek szívét.

Természetesen meg akartuk tudni, hogy ő is tart-e a manapság sokat emlegetett 2012-es világvégétől, amire egyértelmű nemmel felelt. „Spirituális megújulás lesz, és ez a folyamat már 2007-ben elkezdődött. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert a Föld szívcsakrája Dobogókőn van, amire később még büszkék is lehetünk, ahogy a nemzetünkre is, hiszen a megújulás innen fog elindulni. A NASA emberei napkitöréseket ígérnek 2012-re, de ezt a maja naptár is megjövendölte. Huszonhatezer éve történt már ilyen.”

Pataky szerint hinni kell Istenben, a szeretet erejében, és meg kell nyitnunk a lelkünket, hogy növelni tudjuk a rezgésszámot, ami mindennek a kulcsa. „Soha nem volt tudatos, hogy ilyen dolgokba ástam bele magam, egyszerűen ráléptem erre az útra, és a sors mindig visszapofozott, ha letértem róla.” Az énekes mindezek mellett vagy ellenére kijelentette, nem veszi ki a részét a választási kampányban, nem áll egyik párt oldalára sem. „Meggyőződésem, hogy sem a politika, sem a vallások nem oldják meg, sem a világ, sem a nemzet problémáját, mert nem az a céljuk. Az egyik a testet, a másik a lelket akarja magában tartani” – eképpen magyarázta az okot.

A nagy kozmikus kvantumugrásra is kitértünk, ami egy csodálatos lehetőség az emberiségnek, de ennek részletezésében nem mentünk bele, mert egy tévéstáb érkezett az énekeshez.