A médiajelenség barátja jólelkű, intelligens férfi, Kiszel meg is fogta a nőiességével és azzal, hogy nagy a szíve. A szerelmesek nem rontanak ajtósul a házba, lassan ismerkednek, csiszolódnak össze. Interjú Kiszel Tündével az ő Károlyáról.

Több eseményen is megjelentél már Károllyal, akiről csak azt tudjuk, hogy a kísérőd, és alakul köztetek valami.

Régebb óta ismerjük egymást, de eleinte csak barátkoztunk, most fordult komolyabbra a dolog. Most már komolyabban az ismerkedés stádiumában vagyunk. Ő nagyon kedves, udvarol nekem, udvarias, igazi úriember. Romantikus alkat vagyok, nálam nagyon fontosak az érzelmek, tehát nem rohanunk, nem rontunk ajtóstul a házba.

Eddig teljesen más karakterekkel jelentél meg a nyilvánosság előtt.

Igen, ő elüt a többiektől. Valójában véletlen, hogy nem hasonlít az eddigiekre. Mindig is azt mondtam, hogy nem a kor számít. Nekem mindig a magas férfiak tetszettek, az első férjem is 195 centis, a kislányom édesapja is nagyon magas, két méter. Mondjuk, Károly külsőleg is megfogott, meg a személyisége is. Nagyon jólelkű, intelligens ember.

Hol és mikor ismerkedtetek össze?

Fél éve találkoztunk először. A lelke fogott meg, mert igazából ő egy jó ember. Nálam ez nagyon fontos. Egy baráti társaságban ismerkedtünk meg, ott mutattak be minket egymásnak. Igazából nem voltak előítéletei velem szemben, de azt mondta, kellemesen csalódott bennem. Más vagyok, mint amilyennek sokszor beállítanak a szenzációhajhász bulvárlapok. Ő azt mondta, amióta megismerte az embert, a belső tulajdonságaimat, belső értékeimet – talán mondhatom így –, nagyon megszeretett. Külsőleg is teszem neki. Mondta, hogy a nőiességem, a kisugárzásom tetszik neki, és hogy a vidámságom és a nagy szívem megfogta.

Egyből a mélyvízbe dobtad. Először a Story Gálára vitted, aztán az Operabálba, most pedig a Fashion Partyra. Hogy viseli?

Szokja. Igazából annyira nem idegen neki ez a világ, mert a nagynénje újságíró, a nagybátyja pedig színész volt, Máriáss József. Már meghalt szegény, a Szomszédokban játszott. Károly civil, vállalkozó.

Károly mivel foglalkozik?

Üzletei vannak, tehát a kereskedelemben meg a vendéglátóiparban dolgozik.

A családja nyitott volt rád?

Úgy érzem, kedvelnek engem. Az anyukája és a húga is.

Donatella, hogy fogadta?

Elfogadta, ami nagy dolog, mert eléggé kritikus, meg nagyon erős köztünk az érzelmi kapcsolat, hiszen nagyon szeretjük egymást. Donatella a mindenem, a legfontosabb az életemben. Picit féltem is mit szól, de megtalálták a közös hangot. Voltunk már együtt játszóházban, ahol együtt hülyéskedtek, játszottak. Karcsi nagyon szereti a gyerekeket, Donatellát is megszeretette. Vett neki gumicukrot, üdítőt, rágcsálnivalót, ropit, ilyesmit, ami kell egy gyereknek. Neked szimpatikus?

Rendőrnek vagy biztonsági őrnek gondoltam.

Igen, igen, sportol meg minden. Vigyáz rám. Annyira előzékeny, lesi a gondolataimat, elkísért a fogorvoshoz is, izgult, megvárt, és utána jöttem ilyen feldagadt arccal, borogattam, akkor is annyira aranyos és megértő volt. Ez nemes lélekre vall.