Szabó Gyula lánya a Frizbi forgatásán megcsodálhatta egy neki szóló produkciónak köszönhetően, hogy milyen Damu Roland, Gesztesi Károly, Gazdag TIbor és a Jóban Rosszaban producerének a feneke. Kollégái ugyanis ezzel a produkcióval biztosították arról, hogy bár miatta csúszott egy forgatási nap, ők nem haragszanak rá.

Szabó Zsófia, a Jóban Rosszban újabb szereplője lesz a Frizbi egyik vendége a héten. A Nemzet Színészének lányát abból az apróból látta vendégül Hajdú Péter és a TV2, hogy a kisasszony állítólag elbliccelte egy forgatási napot, ami miatt lehet, hogy meg kell térítenie a távolmaradása miatt keletkezett kárt. A sorozatszínész Hajdúnak szánta-bánta az ügyet, sőt magyarázattal is szolgált. Elaludt, és kikapcsolta a telefonját.

Sajnos arra nem derült fény, hogy lesz-e retorzió, mindenesetre Mr. Frizbi megkérdezte az ifjú, szingli hölgyet, mit néz meg először egy pasin. Így boldog-boldogtalan megtudta, hogy a férfiak hátsója fontos szerepet kap Szabó életében, ugyanis arra kiemelten fókuszál. Ezt kijelentést egy meglepetés produkcióval honorálta a stáb, így a nézők is megcsodálhatják majd vasárnap, milyen Nagy Tamás producer, Gazdag Tibor, Gesztesi Károly és Damu Roland hátsója. Ugyanis az említett férfiak western szerelésben, hátul semmiben vonaglottak.

Annyira volt meglepetés a produkció, hogy Szabó Zsófi kívülről tudta a szöveget és velük énekelte a Rednex - Cotton Eye Joe című számának a magyar átiratát, ami persze a Csillagvirág klinikáról szólt. A művésznő a Velvet olvasóinak elmagyarázta, hogy miért tudta kívülről a meglepetés dalszövegét. „Ez a produkció már élt, csak nem tudtuk, hogy hol, mikor adjuk elő, milyen keretek között, milyen apropóból. Nem tudtam, milyen formában adják elő, nem tudtam, hogy lesz fenékmutogatás. Tök jó volt szerintem.” Ezután a színészi összetartásról beszélt, ami annyira megható, hogy szó szerint idézzük. „Akármi történik velünk, például nem megy el valaki a forgatásra, mi egy csapat maradunk. Bármilyen nehézség elé kerül valaki, a többiek ott vannak, és segítik.”