A Unique együttes 33 éves énekesnőjét már csak a szakvizsga választja el a szárazbélyegzőtől. Annak ellenére, hogy még nem tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának, Völgyesi igyekszik példamutató életet élni, amiben már-már görcsös önkontrollja segíti. Bár Völgyesi Gabriella nem celebvilágbeli elszólásai miatt lett ismert, nemrég ő is részt vett az RTL Klub főzőműsorában, ami után több lap is megszólta azért, mert a forgatás alatt nem tudott kellően ellazulni.

A bulvárhír-termést tekintve Völgyesi Gabriella aligha éri utol a celebvilág olyan neves versenyzőit, mint Kiszel Tünde, Hajdú Péter vagy Benkő Dániel, holott nemrég még az RTL Klub főzőműsorában, a Vacsoracsatában is szerepelt. A 33 éves énekesnő a Velvetnek elmondta, több okból döntött úgy, hogy feltűnik a műsorban. „Felkértek rá, és az is szerepet játszott, hogy a Unique-nak nemrég jelent meg a Hiszed vagy sem című kislemeze. Szerencsére már most nagyon pozitívak a visszajelzések, de azért szeretnénk minél több fórumon bemutatni. Erre a műsorban lehetőségünk nyílt, aminek nagyon örültem” – mondta a Velvetnek Völgyesi, akit a Vacsoracsata után több újság is megszólt azért, mert saját bevallása szerint sem tudott kellően ellazulni a forgatás alatt.

A36V4016

Otthonról hozta az erős önkontrollt

„Mindig le kell vetkőznöm ezt a nagyon erős kontrollt, ami a fejemben van, és ez teljesen sosem megy, ami nem biztos, hogy baj. Nem az a bulvárhős vagyok, akit azért szeretnek, mert mindenféléket mond, vagy csinál. Ráadásul ügyvédjelöltként, aki mindjárt belép az ügyvédi kamara tagjai közé, figyelnem kell arra, hogy milyen életet élek. Törvényi kötelezettségem mindenkor az ügyvédi hivatáshoz méltó magatartást tanúsítani. Még várat magára, hogy megtaláljam az egészséges határt, minden esetre egy nyilvános, ordenáré hányás egy műsor kellős közepén nem férne bele, mert akkor azzal játszanék, hogy kicsap a kamara. Egyszerre kell kamera- és kamarabarátnak lennem, valamint arra is figyelnem kell, hogy se a Unique, se a szakmám ne sérüljön a celeblét miatt.”

IMG 7857es

Az énekesnő úgy véli, hogy az önkontrollt valószínűleg otthonról hozta, de azt sem tartja kizártnak, hogy a szerzett tapasztalatok késztetik arra, ne adjon támadási felületet. „Valójában nem is értem, miért van ez ilyen erősen bennem, hiszen nem támadnak, sőt.” Völgyesi Gabriella úgy sejti, azt is az önkontrollnak köszönheti, hogy nem darálta be a celebgyár, ugyanis mint mondta, nem szeretne minden hülyeséggel feltűnni a médiában.

Hízelgő a Playboy

„Megjelenhetnének velünk kapcsolatban könnyedebb témák, de nem akarom, mert van egy másik lábam, és a kettőt szeretném szinkronban tartani a lelkemben. Persze, le is vetkőznék, ha akarnék, de nem akarok”- utalt Radnai Péter top tízes „kit látnék a Playboy hasábjain” listájára Völgyesi, akinek azért persze legyezgeti a hiúságát a Playboy-főszerkesztő többszöri megkeresése. „Persze, hogy jólesik, hisz én is nőből vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy megmutassam a bájaimat. Annál sokkal szemérmesebb vagyok. Végül csak igaza lesz annak az újságnak, amelyik azért kritizált, mert nem tudok ellazulni a kamerák előtt: egy prűd görcshalmaz képe rajzolódik ki, aki szórakoztatni próbál” – ironizált.

A36V5556

Völgyesi Gabriella korábban emlegetett másik lába a paragrafusokat tapossa, a Unique harminchárom éves énekesnőjét már csak szakvizsgái választják el attól, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja legyen. Addig is egy belvárosi ügyvédi irodában dolgozik, ahol ügyvédjelöltként hasonló feladatokat lát el, mint főnöke. A különbség csak annyi, hogyha valami történik, nem őt terheli a felelősség. Ja, és, hogy nincs bélyegzője.

Gyermeket terveznek

Miután ismertsége miatt jobban odafigyelnek rá, Völgyesinek jobban kell koncentrálnia a feladataira ahelyett, hogy egy póznak próbálna megfelelni. Főnöke tolerálja médiabeli megjelenéseit, ezért az sem gond, ha az iroda helyett az RTL Klub stúdiójában interjúzik a munkakezdés időpontjában. „Már nem várok magamtól emberfelettit, mint régen. Tudomásul kellett vennem, hogy nem tudok olyan gyorsan fejlődni szakmailag, mint a többi ügyvédjelölt, de amely ügyekkel foglalkozom, abban igyekszem a maximumot nyújtani. Amint ezt tudomásul vettem, lenyugodtam, és már nem ostorozom magam, mert akárcsak a többi ember, én sem tudok többet teljesíteni 100%-nál.”

IMG 0731

A Unique énekesnőjétől azt is megtudtuk, hogy pasijával, az együttes zeneszerzőjével 14 év együttlét után gyermeket terveznek, de az esküvőn nem gondolkodnak, mert egyszerűen nem érdekli őket a papír. „20-23 éves korom óta imádom a gyerekeket, de eddig mást tartottam fontosnak. A gyerekvállalás időpontja pedig a szakvizsgától függ, azzal még szinkronba kell hoznom” – mondta.