A 23 éves, Peruban született egykori megasztáros azért mondott igent a him magazin felkérésére, mert megtisztelőnek érezte a megkeresést, ráadásul még csak meztelenre sem akarták vetkőztetni, mint korábban a Playboy, akiknek épp ezért mondott nemet. Széles Izabella első férfimagazinos fotózását kizárólag begyulladt bölcsességfoga keserítette meg, és bár úgy gondolta, konzervatív jelleme miatt nehezen fog feloldódni, végül egészen könnyen leküzdötte gátlásait.

A napokban piacra kerülő him férfimagazin Széles Izabellát, a Megasztár harmadik szériájának versenyzőjét kérte fel címlaplánynak, a 23 éves énekesnő pedig örömmel tett eleget a megkeresésnek - persze csak azután, hogy egyeztetett menedzsereivel és édesanyjával. „Anyu persze mondta, hogy legyek óvatos, de nem akart lebeszélni róla, ahogyan más sem, ráadásul tudta, hogy jó ízlésem van, nem hagynám, hogy csorbuljon a hírnevem” – mondta a Velvetnek a férfimagazin bemutatkozó partiján Széles, akinek a megkereséstől számítva mindössze egy-másfél hét állt rendelkezésére fölösleges kilói leadására.

Nem volt lehetősége edzeni

„A páromnak épp volt egy klipforgatása, egész nap ott voltam, nem tudtam úgy enni, aztán pedig jött a fogfájás, akkor meg amiatt nem tudtam enni. Három-négy nap telt el, hogy alig vittem be valamit a szervezetembe, ennek köszönhetően le is fogytam három kilót, amitől pont jól néztem ki a fotózásra” – részletezte nemétkezését Széles, hozzátéve, a pózok és a ruhahiány miatt különleges volt számára ez a fotózás, és minden tisztelete azoké a lányoké, akik ezt gyakran csinálják.

Az exmegasztáros begyulladt foga következtében feldagadt arccal érkezett a fotózásra, de a Photoshop-mesterembereknek köszönhetően ebből semmi sem látszik a képeken. Széles családja, barátai, és pasija, a Megasztár negyedik szériájában szereplő Gitano is elégedett a képekkel, az énekesnő pedig nem érzi úgy, hogy bármi miatt is szégyenkeznie kellene. Bár a fotózásra leadott néhány kilót, még formálná magát, mint mondta, főleg a hasából és a karjából szeretne fogyni. „Szerintem a fenekem jó, csak lehetne kicsit kerekebb, a lábam pedig lehetne egy kicsit hosszabb” – tette hozzá, megemlítve, ezek apróságok, amiknek nagy részét ő is tudja korrigálni.

Hamarosan diplomázik

Szerettük volna megtudni, hogy a 23 éves énekesnő fehérneműs teste milyen árfolyamon mozog, de Széles inkább megtartotta magának a pontos összeget. Így amikor azt kérdeztük tőle, megéri-e címlaplánynak lenni, csak ennyit mondott: „A gazdasági válság mindenhol érezhető, de ez maradjon az én titkom.” Amellett, hogy covergirllé vált, Széles Izabella karrierje építésére és diplomájának megszerzésére koncentrál. „Kommunikáció és médiatudomány szakon fogok végezni, a szakdolgozatomat a Megasztárról írom” – mondta, majd megjegyezte, fontosnak tartja, hogy legyen a kezében egy papír.

„Külföldön meg lehet élni az éneklésből, itthon azonban sajnos nincs annyira eleresztve az ember. Viszont ha valaki tényleg sokat dolgozik, és tényleg erre koncentrál, akkor meg lehet belőle élni. Úgy vélem, hogy több lábon kell állni, ezért is járok főiskolára: sosem tudhatom, hogy mi történik, ráadásuk idővel kiöregszik az ember az éneklésből, hiszen nem mindenki olyan, mint Madonna” – osztotta meg véleményét a Velvettel Széles Izabella.