A TV2 műsorvezetőjének, Kárász Róbertnek csütörtök reggelre ellopták a kocsiját, benne a lányai néhány cédéjével, a gyereküléssel és két ajándék napszemüveggel, de a műsorvezető egyelőre nem is bánja annyira az autót, sokkal jobban fáj neki, hogy előző délután a karjai között halt meg barátnőjével közös kutyája.

Kárász Róbert a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában többször bemondta az autója adatait, mert csütörtök reggelre ellopták tőle azt a XII. kerületben található jelenlegi lakhelye elől. A műsorvezető egy LAY-118 rendszámú fekete Toyota Corollát keres. Az adás után a Velvetnek úgy nyilatkozott, hogy a lopást valószínűleg megörökítette egy ipari kamera, jelenleg azt vizsgálják majd meg, hogy használhatók-e a felvételei, de addig is bízik benne, hátha látja valaki az autót.

Az autóból elvitték a TV2-es belépőkártyáját is, illetve még néhány olyan kisebb értékű dolgot, amihez szoros emlékek fűzték. Kárász elmondta, hogy egy igazi "kislányos, apukás" autóról van szó, ami annyit jelent, hogy például volt jó néhány cédé a kocsiban, amiket a lányai hallgattak, mert mindig kívánságműsort rendezett nekik, amikor elvitte őket valahova kocsival.

A műsorvezető nagyobbik lánya David Guettáért van oda, míg a kisebbik jelenleg a Ghymes rajongója, igaz, a szövegeket egyelőre csak halandzsául tudja.

A lányok lemezein kívül a Kárásznak fájó dolgok közül a kocsiban volt még a gyerekülés, illetve két ajándék napszemüveg, egy Ray-Ban és egy Polaroid. A műsorvezető azért sajnálta különösen a napszemüvegeket, mert nem szeret szemüvegekre költeni, nem is rajong a drága napszemüvegekért, de ez a két, ajándékba kapott darab közel állt a szívéhez.

Az éppen rendőrségi köröket futó műsorvezető hozzátette, hogy a kocsilopás nem igazán rendítette meg, mert előző délután meghalt a barátnőjével közös kutyája, Bizsu, ami miatt már eleve szörnyű napja volt.

Az állat már öreg volt, de nagyon szerették, a műsorvezető karjaiban halt meg. Az állatorvos szerint szívroham okozta a kutya halálát.