A showman most elfogadásra tanítja a népet. A fiúzenekar Brooklynban veszi fel az első klipjét, mert ott békében együtt tud élni mindenféle etnikum. Gáspár Győző most nemcsak énekelni, de rappelni is fog a gyerekeknek, ugyanis ők a célközönség.

Gáspár Győző nem kevés meglepetést tud előrántani a tarsolyából. Legutóbb egy zenekart húzott ki belőle. „Fél éve, az X-Faktor válogatásán találkoztam két fiúval, Gabival és Zsoltival, a DJ-t régebb óta ismertem. Nem akartuk nagydobra verni ezt az egészet, de valaki megtudta. Megvolt a megjelenésünk dátuma, ahogy a sajtótájékoztató ideje is, mert dzsukerül (szépen - a szerk.) akartunk ezzel kijönni.” A zenekar neve nem más, mint Győzi Boyz, hiszen egy fiúbandáról van szó, ahol Gáspár nemcsak énekel, de rappel is.

Látják, mindig tudok újat alkotni

„A fiúk teljes nevét nem fogom elárulni, de majd a honlapon el lehet olvasni, eddig mivel foglalkoztak. Ha valamiről beszéltem, abból mindig szarul jöttem ki, ezért maradok most csöndben” – mondta Gáspár Győző, aki azt is elárulta, egy fellépésen már túl vannak. Amikor először próbálták belakni a színpadot, furcsán érezték magukat, de szerencsére megszerette őket a közönség, és a végén már fotózkodtak is velük. A zenekar egyébként az első három hónapban a jegybevételből származó összeget jótékony célokra ajánlja fel.

Az együttes Brooklynban forgatja majd az első klipjét, hiszen fő céljuk az, hogy megmutassák, a cigány és a magyar ember is tud békében élni egymás mellett. „A producer ötlete volt a helyszín, - megszerezte szponzorációba az egészet -, mert az a szlogenünk, hogy a fehér és a feka is együtt tud létezni, akkor mi is, legalább a számok erről szólnak.” Az elfogadás mellett a szövegekben állítólag arra is kitérnek, hogy ne ítéljünk könnyen és gyorsan. „Ha én kitalálok valamit, akkor abban mindenki biztos lehet, hogy rendesen végig is fogom csinálni. Mi most a gyerekeket akarjuk megszólítani, mert ők képesek önzetlenül szeretni minket. Látják, mindig tudok újat alkotni.”