Molnár Anikó az orvosával egyeztetett, és arra jutottak, elkezdi elhagyni a pirulákat, amiket a szorongása miatt szed. Bízik benne, hogy ebben a média is a segítségére lesz, azaz nem születnek róla gyalázkodó cikkek. A civilként pénzt kereső Molnár egyébként köszöni, remekül van, Miskolcon mindenki szereti, igaz, nem is ad okot az ellenkezőjére, hiszen nem boával a nyakában, tűsarkúban lejt végig a városon.

Molnár Anikó, aki évente egyszer kijelenti, rettenetesen utálja a médiát, amiért az pánikbeteggé tette őt, hamarosan kevesebb pirulával kúrálja magát, mert úgy érzi, végre jobban van. „Épp ma beszéltem a doktornővel, most fogom elkezdeni elhagyni a gyógyszereket, először persze csak csökkentjük az adagot” – mondta a Velvetnek Molnár Anikó, akinél a betegség nem ájulásokban, rohamokban, hanem a heves szívdobogásban, a magas vérnyomásban és az elszigetelődésben jelentkezett.

Nem kivételeznek vele a kaszinóban

A valóságshow-szereplő arra nem emlékszik pontosan, hogy állapota mikor kezdett javulni, de abban egészen biztos, hogy pánikbetegsége az első három hónapban nem mérséklődött. „Az első három hónapban nem akartam gyógyszert szedni, úgy gondoltam, vagyok annyira fasza, hogy megoldom egyedül. Nem sikerült. Remélem, hogy abba fogom tudni hagyni a gyógyszereket, és ebben a média is a segítségemre lesz azzal, hogy nem írnak rólam gyalázkodó cikkeket” – tette hozzá.

Az egykori valóságshow-szereplő sok mindennel elégedetlen, ha a cikkekről van szó, például az sem tetszik neki, hogy a Bors a címlapon hozta, hogy az amerikai álom helyett vidéki takarításból él, pedig nem is, mert ő egy személyben hosztesz és felszolgáló egy miskolci kaszinóban, bár mint mondta, a takarítás sem derogálna neki. „Féltem, hogy nem fognak jól fogadni, hogy ki fognak nézni, de az első perctől kezdve segítőkészek voltak, mindent megmutattak, mindegyik lánnyal jóban vagyok. Nem kivételeznek velem, ha valami hülyeség megjelenik, azon együtt szoktunk röhögni, szerencsére nagyon reálisan látják a világot.”

Miskolcon még nem szóltak be neki

Molnár Anikó általában csütörtöktől vasárnapig dolgozik Miskolcon – ezt az ajánlatot fogadta el, holott Szegedre is hívták. Emiatt arra is kíváncsiak voltunk, vajon a sok utazgatással együtt is megéri-e neki anyagilag, de Molnár ezt nem kívánta megosztani a Velvettel. Annyit azonban elmondott, szállást biztosít neki a kaszinó, és higgyük el, nagyon jól érzi magát ott.

„A vendégek, a főnökség, a kollégák és úgy általában a miskolciak is kedvesek, sokan rám köszönnek, eddig egyetlen beszólást sem hallottam. Mondjuk, nem is boával a nyakamban, tűsarkúban vonulok végig, egy hétköznapi ember vagyok, annak is tartom magam. Szeretek ott dolgozni, mert általában úgy megyek, mintha egy wellness-hétvégére mennék vagy egy kis belföldi pihenésre.” A volt valóságshow-hőstől azt is megtudtuk, hogy bár édesanyjával egy házban él Pomázon, két külön lakáson osztoznak, ezért nem függnek egymástól. „Segítem anyámat ott, ahol tudom, nem arról van szó, hogy én vagyok anyuci kislánya. Arról sem volt szó soha, hogy nem tud elzavarni dolgozni, remélem, senki sem gondolja, hogy ketten az anyám nyugdíjából éltünk.”

Annak ellenére, hogy Molnár Anikó többször hangoztatta, igyekszik kikerülni a média látóköréből, egyik olvasónk szerint nemrég fotós járt a kaszinóban, ahol dolgozik. „A helyi újság fotósa volt” – reagált a valóságshow-hős, akitől egy nemleges választ kaptunk, amikor arról kérdeztük, nem zavarta-e a jelenléte. „Az zavar, ha hazugságokat írnak, mint a Bors magazin lejárató kampánya. Amikor volt a nagy víz Felsőzsolcán, és átmentünk a kollégáimmal kutyakaját meg kenyeret osztani, eljött oda a helyi tévé, ami nem zavart, mert nem a személyemet lejárató dolgokat akartak közzétenni. Ha bármi pozitív dologra fel tudom használni az ismertségemet, az nekem jó, de az, hogy hazugságokat írogatnak rólam, az nem, ezért perelek is.”