Gőzerővel sportol az expornós Alexandra Diamond, amióta fodrásza felvilágosította, szeptemberben változás áll be az életében. Az ősz csak külsőségekben lesz sorsfordító, bár nem vészesen, ugyanis Diamond sem új implantátumot, sem ajakfeltöltést nem tervezi. Bár a sztriptíztáncos elmúlt harmincéves, egyelőre nem áll szándékában polgári foglalkozást végezni, de ha eljön az ideje, akkor tolmácsként vagy idegenvezetőként is kipróbálná magát.

Bár exvőlegénye, Müller Attila társaságában szemlélte a csütörtöki celeb jet-ski-futamnak csúfolt dunaharaszti eseményt Alexandra Diamond, az egykori felnőttfilmes a Velvetnek kijelentette, tavaly decemberi szakításuk óta külön vannak, persze, ki tudja, meddig, hiszen korábbi szétválásuk után is kibékültek. „Most már nem rossz, ha közös társaságba megyünk, aztán ki tudja, mit hoz a jövő. Istenigazából én hiába szakítottam Attilával, valójában sosem váltunk el egymástól. Lehet, hogy lesz belőle valami később, lehet, hogy nem” – merengett el bizonytalan jövőjén a sztripper, aki celebeseményeken ritkán találkozik expasijával, ellenben néha elmennek együtt moziba, enni vagy a közös barátokkal találkoznak.

Szeptemberig összeszedi magát

Miután szakított Müllerrel, az expornós összetört – és megvált a nevetőráncaitól –, de mint mondta, tél környékén beütő depressziójáért nem kizárólag a különválás volt a felelős. „Összecsaptak a fejem felett a hullámok, és egyszer csak azt éreztem, hogy semmi sem jó, nem felelek meg magamnak; haragudtam az egész világra” – számolt be korábbi tüneteiről a szexhiánnyal küzdő Diamond, akinek családja és barátai segítettek kilábalni a depresszióból. A befordulós időszak öt kiló felesleget rakott a testére, amitől a volt pornós azóta akar megválni, hogy fodrásza megjósolta, szeptemberben változás áll be az életében.

„Szeptember a változás ideje, jön az ősz, és azt mondta a fodrászom, hogy 'Szandika, neked szeptemberben van a változás ideje', úgyhogy úgy döntöttem, hogy kicsit helyrehozom magam, lefogyok. Nekem most ez a misszióm, ezért sportolok ezerrel, el kell tüntetnem az úszógumimat” – magyarázta motivációját a Molnár Alexandraként anyakönyvezett szórakoztatóipari munkás. Annak ellenére, hogy fodrászára hallgat – „mert nagyon jó” –, Diamond öntörvényűnek vallja magát, olyannak, aki nem igazán ad mások véleményére. „Ha én holnap szeretnék beletölteni egy ampullát az arcomba, akkor bele fogom tölteni.”

Bár arcfeltöltéssel példálózott, Diamond sem most, sem szeptemberben nem tervez újabb esztétikai beavatkozást, így az őszi változás legfeljebb mínuszkilókat és új hajszínt – illetve fazont jelenthet, tekintve, hogy egyelőre a munkájával is elégedett. "Amíg tudom, csinálom, de előbb-utóbb el kell gondolkodnom azon, hogy milyen hétköznapi munkára váltsak. Egyébként már gondolkodtam, lehet, hogy elmegyek tolmácsnak vagy idegenvezetőnek, az érdekelne.”